Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Cuina de l’Empordanet estrena guia de restaurants

La publicació també ofereix informació sobre elaboradors, comerços i altres activitats

Membres del col·lectiu Cuina de l'Empordanet

Membres del col·lectiu Cuina de l'Empordanet

El col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet presenta una nova guia en què apareix informació dels restaurants membres i que està pensada especialment per fer descobrir la gastronomia del territori tant a la gent del país com als visitants i turistes.

La publicació, que arriba a la sisena edició, està editada en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i té un tiratge de 20.000 exemplars. S’hi pot trobar la informació completa de cada restaurant membre del col·lectiu, així com altra informació d’interès sobre elaboradors del territori, comerços gastronòmics, museus i altres activitats que es poden realitzar a l’Empordà.

Promoció de la cuina empordanesa
Aquesta publicació, des de la seva primera edició, el 1995, té l’objectiu de donar a conèixer els restaurants que formen el col·lectiu Cuina de l’Empordanet i, de la mateixa manera, promocionar la cuina empordanesa arreu. La guia, la podreu trobar als mateixos restaurants i a les oficines de turisme i altres punts d’informació. Els mateixos cuiners van fer la presentació d’aquesta nova edició de la guia el dilluns a la cala s’Alguer en una trobada amb els elaboradors i productors de la zona, que apareixen en la publicació, i amb diversos mitjans de comunicació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: