Can Serra dels Exibis Viticultors vol recuperar varietats autòctones i practicar una agricultura biodinàmica
CellerCanSErra
El nou celler del Bages, Can Serra dels Exibis Viticultors, és un celler familiar que apareix amb la intenció d’elaborar vi de qualitat i ecològic. Com altres empreses de la zona, les noves instal·lacions volen treballar per recuperar varietats autòctones. El sumoll i el mandó, juntament amb el picapoll blanc i negre, són les varietat en les quals Can Serra dels Exibis Viticultors té un especial interès.
D’aquesta manera la DO Pla de Bages ja compta amb 11 adhesions. Can Serra dels Exibis Viticultors, que està ubicat al terme municipal de Navàs, ja ha engegat les màquines per oferir, al més aviat possible, un producte amb caràcter propi.
Durant la reunió en la qual es van donar a conèixer, els assistents també van parlar de la importància de l’enoturisme a la zona. Can Serra no vol ser aliè a les novetats dels últims mesos i se suma a les rutes que combinen el patrimoni històric de la zona amb el món de la vinya.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia