Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La llonganissa catalana volta el món

Yango, els entrepans més ‘canalles’ de Carles Abellan

Carles Abellan, al Yango Urban Food de la Boqueria

Carles Abellan, al Yango Urban Food de la Boqueria

Yango Urban Food

Yango Urban Food, al Mercat de la Boqueria de Barcelona

Sis països, set entrepans, una ‘llangonissa’. L’oferta ‘canalla’ d’entrepans de carrer que ofereix Carles Abellan al nou Yango Urban Food del mercat barceloní de la Boqueria es defineix com una proposta cosmopolita i catalana alhora. El xef ha volgut combinar un producte de qualitat propi, la botifarra, amb ingredients dels cinc continents per crear els entrepans Japó, Mèxic, Nova York, Corea, Perú i, també, és clar, el Barcelona i el català.

El disseny de l’establiment i de tots els elements que hi conflueixen reflecteix l’esperit urbanita i informal —a l’estil dels grafiters i el món dels ‘skaters’— d’un Yango gurmet, però proper. A preus raonables, entre cinc i sis euros l’entrepà (a excepció del català, que inclou tòfona i bolets de temporada), es busca una estètica jove i de carrer, però sense perdre l’essència gurmet, sofisticada i exòtica.

Entrepans d’autor
Els entrepans, que es poden complementar amb amanides, estan elaborats amb un pa de luxe i una ‘llangonissa’ tradicional que es fa de manera artesana a Catalunya des dels anys 70 del segle passat i que, a Yango, es pot trobar de porc, de gall dindi i, fins i tot, vegetariana. Yango, una abreviatura de la pronunciació urbana d’aquest embotit, es proposa anar introduint nous ingredients per voltar el món i tornar als carrers de Barcelona.

Yango Urban Food
Pòrtics del Mercat de la Boqueria, local 4-5. Barcelona.
Tel. 93 252 89 61.
Obert en horari de mercat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: