Si voleu conèixer la tradició pesquera de Barcelona, aquesta és la vostra oportunitat
Cartell Benvinguts a Pagès
Els dies 17, 18 i 19 de juny té lloc Benvinguts a Pagès, una iniciativa a través de la qual més de 150 explotacions del sector primari de tot el país obriran les seves portes per donar-se a conèixer davant el públic. Tothom qui ho vulgui podrà visitar de forma gratuïta espais com hortes, granges o vinyes, i participar en activitats complementàries que s’organitzaran arreu del territori català.
Els pescadors de la Barceloneta també han optat per formar part d’aquest projecte, per mostrar als visitants les seves barques i ensenyar-los quines són les seves tasques. Els visitants que vulguin conèixer la tradició pesquera de la ciutat podran acostar-se al moll de pescadors de la Barceloneta tant el dissabte, de 10 a 19 h, com el diumenge, de 10 a 15 h. Les quatre barques que es mostraran al públic són el ‘Nus’, la ‘Ferrosa’, l’‘Òstia’ i el ‘Sant Pau’.
Catalunya i els seus productes
Benvinguts a Pagès és una de les activitats més destacades en el marc del programa Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, i té com a principal objectiu posicionar el producte agroalimentari local com a exponent singular del territori.
Aquesta iniciativa està liderada per la Fundació Alícia, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia