CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
La prehistòria, al darrer lliurament de la 'Història de la Humanitat i la Llibertat'
La prehistòria, al darrer lliurament de la 'Història de la Humanitat i la Llibertat'
Amb el títol 'Del descobriment del foc al naixement de l'agricultura' aquest volum surt a la venda el cap de setmana del 29 i 30 d'agost
Neandertals
Els orígens més remots de la humanitat els trobem al continent africà, amb l'aparició dels primers individus del gènere Homo i la seva extensió per la resta del planeta. La diversificació de les espècies i els seus diferents hàbitats són les claus d'una evolució en què tenen un paper protagonista els neandertals que van colonitzar bona part del continent europeu i que van conviure durant milers d'anys amb l'espècie que va acabar imposant-se: els sapiens. La història de l'evolució té, així mateix, un punt clau en el pas de caçadors recol·lectors a pagesos, en el que va ser la primera gran revolució de la història.
Mecenes de la llibertat La 'Història de la Humanitat i la Llibertat' és el projecte editorial més ambiciós de Sàpiens Publicacions, una obra de 20 volums feta seguint la fórmula SÀPIENS (escrita per periodistes i assessorada pels millors historiadors) que ha estat possible gràcies a la participació prèvia de 2.000 mecenes de la llibertat. Gràcies a ells ha sortit a la llum la primera història universal que posa l'accent en la llibertat com a motor de l'evolució humana i que compta amb el suport de personalitats catalanes de diversos àmbits com Quim Torra, Titot, Òscar Andreu o Johan Cruyff (podeu veure'ls tots a sapiens.cat/llibertat).
A banda d'adquirir-la al quiosc, també existeix l'opció de subscriure-s’hi a www.sapiens.cat/llibertat i rebre els exemplars a casa. En aquest mateix web trobareu informació detallada sobre l'obra i sobre cadascun dels volums.
Les persones que completin els 20 volums rebran el darrer exemplar amb una dedicatòria personal, única i exclusiva, que els acreditarà com a impulsors de l’obra.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia