Troba la teva recepta

Menjar ràpid no vol dir menjar malament

La percepció que el menjar preparat no és sa no sempre és certa, i hi ha maneres de menjar ràpid i sa

Hamburgueses

Hamburgueses Thinkstock

No sempre hi ha temps per preparar la carmanyola per a la feina! En aquest cas, podeu apostar per menjar plats precuinats, i és que menjar ràpid no vol dir menjar malament.

Quan consumiu aquests plats precuinats fixeu-vos en els ingredients que fan servir i el procés d’elaboració. L’ideal és que utilitzin productes de temporada i frescos. A més, el fet que no portin conservants és un factor a tenir en compte, ja que garanteix que no duen productes químics ni naturals afegits.

Una opció que recull aquests requisits són els productes elaborats a l’Obrador d’Ametller Origen, amb una àmplia gamma d’aliments, des d’amanides fins a truites, cremes i verdures al buit, que es basa en receptes tradicionals i d’altres més innovadores. La seva aposta és utilitzar productes naturals, que no estan processats més enllà de la pròpia cocció. Per això, els productes de l'Obrador d'Ametller Origen tenen dates de caducitat curtes, per l'autoexigència de mantenir el màxim sabor i no fer servir processats.

Un exemple de recepta ràpida que no implica menjar malament és aquesta hamburguesa amb col, ràpida i fàcil de fer:

El ‘fast food’

Així, el ‘fast food’ no implica oblidar la nostra salut i actualment han sorgit alternatives, tant en el món de la restauració com de l’alimentació, que tenen en compte el valor dels aliments naturals.

A hores d’ara, menjar una hamburguesa ja no és sinònim de greixos innecessaris i productes de poca qualitat, i menjar un plat de pasta precuinat no és sinònim de productes amb conservants.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto