Troba la teva recepta

Menjar ràpid no vol dir menjar malament

La percepció que el menjar preparat no és sa no sempre és certa, i hi ha maneres de menjar ràpid i sa

Hamburgueses

Hamburgueses Thinkstock

No sempre hi ha temps per preparar la carmanyola per a la feina! En aquest cas, podeu apostar per menjar plats precuinats, i és que menjar ràpid no vol dir menjar malament.

Quan consumiu aquests plats precuinats fixeu-vos en els ingredients que fan servir i el procés d’elaboració. L’ideal és que utilitzin productes de temporada i frescos. A més, el fet que no portin conservants és un factor a tenir en compte, ja que garanteix que no duen productes químics ni naturals afegits.

Una opció que recull aquests requisits són els productes elaborats a l’Obrador d’Ametller Origen, amb una àmplia gamma d’aliments, des d’amanides fins a truites, cremes i verdures al buit, que es basa en receptes tradicionals i d’altres més innovadores. La seva aposta és utilitzar productes naturals, que no estan processats més enllà de la pròpia cocció. Per això, els productes de l'Obrador d'Ametller Origen tenen dates de caducitat curtes, per l'autoexigència de mantenir el màxim sabor i no fer servir processats.

Un exemple de recepta ràpida que no implica menjar malament és aquesta hamburguesa amb col, ràpida i fàcil de fer:

El ‘fast food’

Així, el ‘fast food’ no implica oblidar la nostra salut i actualment han sorgit alternatives, tant en el món de la restauració com de l’alimentació, que tenen en compte el valor dels aliments naturals.

A hores d’ara, menjar una hamburguesa ja no és sinònim de greixos innecessaris i productes de poca qualitat, i menjar un plat de pasta precuinat no és sinònim de productes amb conservants.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 nov

Taller 'Un sopar per a cada dia'

El dilluns 12 de novembre gaudeix d'aquest taller a càrrec de Rosa Maria Garcia. El sopar és l’últim...

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto