Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menjar-se un tros d’història

El Palau Requesens estrena una proposta gastronòmica per descobrir la cuina catalana medieval i la història del barri Gòtic de Barcelona

culleres medievals

culleres medievals

Jarret de vedella amb mel i espinacs, panses i pinyons. Aquest és l’entrant que proposa el Palau Requesens per obrir l’àpat de les Nits d’història i llegenda. Pot semblar un plat actual, però és un entrant digne de la més alta noblesa d’altres temps. Antigament, la carn de vedella no era tan accessible com avui i la mel era un ingredient estrella per les seves propietats curatives i el valor gustatiu que tenia.

La nit històrica i gastronòmica comença amb una recepció a les 20 h al Palau Requesens. Tot seguit, un guia porta els participants a conèixer el barri Gòtic de nit i tots els secrets que s’amaguen pels carrers estrets d’aquesta part de la Ciutat Comtal. Finalment es torna al punt de partida, on es retrocedeix en la història a través del paladar.

El Palau Requesens, seu actual de la Reial Acadèmia de Bones Lletres, torna a la cuina catalana d’entre els segles XII i XV els dijous, divendres i dissabtes de març a juny. El preu és de 67 € per persona i inclou la visita històrica, la xerrada amb un expert i l’àpat medieval.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: