El xef del restaurant Alkimia i Moritz preparen un sopar al cim la Tossa d’Alp, a 2.537 metres d’altitud
fondue
Els reptes són una constant per a Moritz, que més que una cervesa ja és un petit imperi gastronòmic. La darrera pensada es materialitzarà el pròxim dissabte 23 de març al refugi del Niu de l’Àliga, el més elevat de Catalunya, a la Tossa d’Alp, a les instal·lacions d’esquí de La Molina, i Jordi Vilà en serà el mestre de cerimònies. El xef prepararà un sopar per a 40 persones pensat expressament per a l’entorn on es degustarà.
Amb el Berguedà, el Ripollès i la Cerdanya als peus, la quarantena de comensals que vulguin tastar el menú de mar i alta muntanya hauran de pujar fins a la zona d’arribada del telecabina Alp 2500, punt de trobada amb els organitzadors de Mortiz, a les 19.30 h. Els responsables conduiran els assistents fins al Niu de l’Àliga, on gaudiran d’un àpat format per aperitius, una fondue de bonítol (peça sencera desenterrada del gel), gran pilota d’escudella rostida ‘a la brasa’ acompanyada de sopa torrada de farigola, i, de postres, peres escalivades amb brownie de xocolata blanca i nata muntada. Tot, acompanyat de cervesa Moritz i vi alsacià Riesling.
Per poder participar al sopar, cal inscriure-s’hi i pagar l’àpat per endavant (99 €), a través del mail info@moritz.cat. La baixada des del Niu de l’Àliga es podrà fer mitjançant la Ratrac amb què s’hi haurà accedit o bé amb una esquiada nocturna supervisats per professionals del Niu.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia