La xef d’El Cingle dirigeix els fogons del nou restaurant Bequer
montse estruch
Cuina catalana, copes i ball és la recepta del restaurant Bequer, que se suma a l’oferta de restauració barcelonina amb una proposta diferent i amb Montse Estruch al capdavant dels fogons.
La xef d’El Cingle, a Vacarisses, aterra a la Ciutat Comtal i ho fa en un establiment en què la cuina serveix des d’esmorzars fins a sopars i copes. Tot el dia a l’abast del comensal, que hi podrà tastar amanides, bunyols de bacallà, croquetes, brandada de bacallà, carpaccio, canelons i plats de carn i peix de segon. Cuina catalana amb el toc distingit i personal de Montse Estruch, en què les flors juguen un paper destacat.
Bequer, dividit en dos pisos (la sala del restaurant i la discoteca), obrirà fins a les 3.30 h els caps de setmana, a la zona nocturna MVP.
* Bequer. Tuset, 3. Barcelona.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia