Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Montse Estruch s’instal·la a Barcelona

La xef d’El Cingle dirigeix els fogons del nou restaurant Bequer

montse estruch

montse estruch

Cuina catalana, copes i ball és la recepta del restaurant Bequer, que se suma a l’oferta de restauració barcelonina amb una proposta diferent i amb Montse Estruch al capdavant dels fogons.

La xef d’El Cingle, a Vacarisses, aterra a la Ciutat Comtal i ho fa en un establiment en què la cuina serveix des d’esmorzars fins a sopars i copes. Tot el dia a l’abast del comensal, que hi podrà tastar amanides, bunyols de bacallà, croquetes, brandada de bacallà, carpaccio, canelons i plats de carn i peix de segon. Cuina catalana amb el toc distingit i personal de Montse Estruch, en què les flors juguen un paper destacat.

Bequer, dividit en dos pisos (la sala del restaurant i la discoteca), obrirà fins a les 3.30 h els caps de setmana, a la zona nocturna MVP.

* Bequer. Tuset, 3. Barcelona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: