La creativitat i la innovació formen part de l'ADN de Moritz, que acumula 166 anys d'història que l'han convertit en la primera cervesa de Barcelona. Una bona mostra d'això és Moritz Alkimia by Jordi Vilà, una cervesa fresca d'edició limitada, pensada per ser gaudida en qualsevol moment: en un aperitiu amb la parella, en un sopar amb els amics, etc. Per això, la trobareu a Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz, Bar Velódromo i al restaurant Alkimia des d'ara i fins al setembre, on la podreu tastar en format got de 25 i 50 cl o comprar-ne una ampolla d'1 l a la Moritz Store.
Una cervesa amb estrella Michelin
Quan la tasteu, descobrireu una cervesa creada a l'Alkimia, el cel de la gastronomia i el restaurant de Jordi Vilà, premiat amb Estrella Michelin i Premi Nacional de Gastronomia el 2021, però que està pensada per gaudir amb els peus a terra. Ja fa temps que el vincle entre Vilà i Moritz és molt estret, ja que ell és el director de l'oferta gastronòmica de la cervesera.
Amb caràcter
La Moritz Alkimia és una cervesa de color daurat clar amb una escuma blanca, esponjosa i abundant. Al nas destaquen les aromes cítriques provinents de l'aranja i unes notes de mar degudes a l'alga i la sal. A la boca, hi notareu una cervesa amb un bon cos que va acompanyada d'una lleugera sensació picant i salada. El glop acaba portant a un final lleugerament amarg i sec. És una cervesa molt complexa amb un final molt net i agradable. Una cervesa creada al cel per ser gaudida a la terra.