Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Neix el Clúster agro@limentari de la UPC

El sector dedicat a l’agricultura i l’alimentació i les TIC s’uneixen per afavorir la innovació

recerca i aliments

recerca i aliments

Vint-i-un grups de recerca, instituts i entitats vinculades a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) s’han unit per crear el Clúster agro@limentari. És una xarxa creada amb la intenció de fomentar i promoure la col·laboració entre el sector tecnològic (especialment les tecnologies de la informació i les comunicacions, TIC) i l’agroalimentari, amb l’R D I com a eix central per augmentar la competitivitat del sector i enfortir el seu lideratge.

Fruit del treball en xarxa, el Clúster també busca millorar la col·laboració entre la universitat i l’empresa, així com les relacions interempresarials en els àmbits de la recerca i la transferència de tecnologia aplicada. Juntament amb els grups universitaris, formen part del Clúster empreses com Unilever, Grupo Bonmacor, Grupo Areas, Ilpra Systems España, el Parc Agrari del Baix Llobregat, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, R&D Solutions consulting, Kverneland Group, entre altres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto