Onze empreses locals de restauració s’uneixen per fomentar el sector a la ciutat
Cartell de la Primavera (en)cantada de Manlleu
Manlleu celebra del 16 al 26 d’abril la nova edició de la Primavera (en)cantada, un esdeveniment cultural on la música, la cultura, l’art, la gastronomia i la fotografia són els protagonistes. En el marc d’aquesta festa, es fa oficial la creació del col·lectiu Manlleu ON (Restauració, Oci i Qualitat), que neix amb la voluntat d’11 establiments de fomentar i promocionar l’oferta del sector a la ciutat. Manlleu ON està format per diversos restaurants, bars i establiments de la ciutat relacionats amb la gastronomia i l’oci, com el Cau Faluga, El Morter, El Rossinyol, La Cantonada i Oci Infantil i Lúdic de Manlleu.
L’acte de presentació té lloc el dissabte 18 d’abril a les 19.30 h a la plaça Fra Bernadí, on tenen previst participar en la Primavera (en)cantada amb el tast ‘Fem un mossec’. L’activitat consisteix a recuperar i oferir als manlleuencs i manlleuenques un plat típic de la ciutat: l’entrepà de botifarra amb peres. També es podrà tastar el iogurt del Serradet de Barneras i gaudir de diferents activitats complementàries com el làser tag, una discomòbil i un servei de bar amb begudes i gintònics. També hi haurà inflables i tallers de maquillatge per als més petits.
Menú Encantat
A banda de l’acte de presentació, els restaurants del Manlleu ON han preparat un menú especial per aquesta ocasió, el Menú Encantat, que oferiran cada dia en el marc de la festa. A més, en alguns dels restaurants del col·lectiu també es podrà gaudir de concerts i espectacles en directe els dies 17, 18, 24 i 25 d’abril.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia