Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nenúfars al forn

Per donar un toc primaveral als nostres plats

Tot i que estem entrant a l’època de l’any en què hi ha menys flors, fulles i colors vius als parcs i jardins que ens envolten, podem donar un toc primaveral a les nostres receptes. De manera senzilla i amb tan sols uns quants tallets podem fer que una ceba es converteixi en un nenúfar! Així, doncs, el vídeo mostra una manera diferent de presentar una verdura que normalment tallem a llunes o picada. No us el perdeu i animeu-vos a florejar la ceba!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: