El xef de Terrassa enceta un nou projecte d’assessorament gastronòmic a l’Hotel La Mola
L'equip de L'Obac d'Artur Martínez
L'Obac d'Artur Martínez
Un dels plats de la carta de L'Obac d'Artur Martínez
Sòfora Gastrobar
Artur Martínez enceta un nou projecte amb la gestió de la cuina del restaurant de l’Hotel La Mola i l’assessorament de totes les operacions gastronòmiques d’aquest centre d’alt rendiment executiu, ubicat a l’entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
“Saludable, sense excessos, franca i de temporada.” D’aquesta manera defineix el xef egarenc —amb una estrella Michelin pel seu Capritx de Terrassa— la cuina que ofereix a L’Obac. Una cuina amb la identitat gastronòmica del Capritx, però que té objectius diferents.
En aquest cas, el xef busca oferir plats “amb molt bon producte, sense més pretensions que el client en surti satisfet”, però mantenint la filosofia —compartida amb l’hotel— de l’aposta pels productes de proximitat, la qualitat, la simplicitat i el compromís amb el medi i la sostenibilitat. Tot i que no són els objectius principals, l’avantguarda i la creativitat també tindran el seu espai en petites dosis.
Ambaixador gastronòmic del Vallès
Martínez és membre de la plataforma Cuina Vallès i un dels capdavanters de l’Slow Food. Les seves receptes recuperen plats tradicionals de la cuina vallesana i suposen també noves creacions amb aliments de la regió. Com el va definir Pep Palau, codirector del Fòrum Gastronòmic, durant la inauguració del nou restaurant, Artur Martínez és “un cuiner identificat amb el territori, que ofereix una cuina amb identitat, proper als productes locals i sensible amb la memòria de plats històrics. Un veritable ambaixador gastronòmic del Vallès i de Terrassa”.
El restaurant L’Obac té capacitat per a 30 comensals, a banda d’un parell de sales privades, i els preus dels plats de la carta oscil·len entre els 9 i els 18 €. El preu del menú de degustació és de 35 €. L’apartat culinari es complementa amb una carta de vins variada que presenta un llistat de vins naturals, ecològics i biodinàmics.
Martínez també es fa càrrec de la proposta gastronòmica del Sòfora Gastrobar, un espai més informal on es pot degustar una selecció de tapes elaborades amb productes artesans, amanides, aperitius… També col·labora en el servei de catering que duu el seu segell i en els menús per a la Conference i la resta de les operacions gastronòmiques de l’hotel i de la masia Mas Bonvilar, annexa al complex.
Hotel La Mola
Camí dels Plans de Can Bonvilar, s/n. Terrassa. Tel. 93 736 72 67.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia