Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Olis gurmet en línia

Olis Bargalló obre botiga virtual, amb tots els seus productes a l’abast amb un ‘clic’

web botiga olis bargalló

web botiga olis bargalló

Segurament, el 1850, quan va néixer Olis Bargalló, la venda del líquid que produïen a Castellví de Rosanes es feia entre els veïns del poble i algun visitant que arribava a la comarca. Des d’aleshores l’empresa s’ha consolidat, ha crescut i s’ha fet un lloc entre els olis gurmet. I ara, la quarta generació al capdavant del negoci ha decidit fer el salt a Internet amb una botiga que permet adquirir els seus productes en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

A través del web http://shop.olisbargallo.com ja és possible omplir el rebost amb oli d’oliva suau, oli de sansa d’oliva, oli d’oliva gustós, oli d’oliva verge extra màgnum, agredolç de vi riesling o vinagre de xerès, així com d’altres referències, com les ampolles aromatitzades. La majoria d’olis s’elaboren amb olives arbequines procedents de conreus de comarques lleidatanes, tarragonines i aragoneses, però també amb les varietats hojiblanca i piqual. La nineta dels ulls de Bargalló és l’ampolla màgnum, un oli d’oliva verge extra que s’obté de la primera premsada, en fred, de les olives.

Les comandes arriben en un termini màxim de 72 hores arreu del territori espanyol i les despeses d’enviament oscil·len entre els 6 i els 16 €, en funció del volum de la compra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: