Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ous: ferrats, al forn i remenats

Un vídeo mostra les tres formes de cuinar-los

Els ous, per la seva facilitat de preparació, són un producte essencial de la nostra gastronomia. Resolutius, versàtils i econòmics, existeixen moltes maneres de preparar-los. Avui us en mostrem tres: ferrats, al forn i remenats.

El vídeo us mostra, en primer pla, part del procés de preparació. Amb una estètica molt artística i poc convencional, estem segurs que després de veure aquestes imatges us agafaran moltes ganes de menjar ous!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: