El restaurant romandrà obert per Sant Esteve i Cap d’Any
Restaurant Ospi de Sallent
Foie d’ànec, sashimi de salmó fresc, tàrtar de tonyina, 'zamburiñas' gallegues, cocotxes de lluç, garrí cruixent, ploma ibèrica farcida i escuma de xixona amb gelat de fruits secs, són alguns dels plats que integren els menús del Restaurant Ospi per celebrar les festes.
En podreu gaudir directament a l'establiment en petit comitè o en grup, o emportar-vos els plats a casa. Les comandes s’han de fer amb un mínim de deu dies d'antelació i s’han de recollir entre les 17 i les 21 h del mateix dia.
El dia de Nadal, el Restaurant romandrà tancat, però estarà obert per Sant Esteve al migdia, la nit de Cap d’Any i l’1 de gener al migdia.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia