Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Propostes nadalenques de l’Ospi de Sallent

El restaurant romandrà obert per Sant Esteve i Cap d’Any

Restaurant Ospi de Sallent

Restaurant Ospi de Sallent

Foie d’ànec, sashimi de salmó fresc, tàrtar de tonyina, 'zamburiñas' gallegues, cocotxes de lluç, garrí cruixent, ploma ibèrica farcida i escuma de xixona amb gelat de fruits secs, són alguns dels plats que integren els menús del Restaurant Ospi per celebrar les festes.

En podreu gaudir directament a l'establiment en petit comitè o en grup, o emportar-vos els plats a casa. Les comandes s’han de fer amb un mínim de deu dies d'antelació i s’han de recollir entre les 17 i les 21 h del mateix dia.

El dia de Nadal, el Restaurant romandrà tancat, però estarà obert per Sant Esteve al migdia, la nit de Cap d’Any i l’1 de gener al migdia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: