El Consell Regulador de la DOP Siurana ha elaborat tot un seguit de videoreceptes fàcils i ràpides amb l'objectiu de divulgar el consum de l’oli d’oliva verge extra a tots els plats de la nostra cuina del dia a dia. De fet, l’oli d’oliva només representa un 3% dels greixos vegetals a escala mundial, de manera que es podria dir que és una raresa, fet que dota la dieta mediterrània d'un valor singular i diferencial, ja que l'oli d'oliva verge extra n'és un ingredient fonamental.
Ple de sabor
Una de les característiques més destacades en el camp gastronòmic de l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana és que l'oli d'arbequina ens ajuda a potenciar els sabors i maridar els ingredients sense emmascarar-los. Per això, l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana és un ingredient indispensable més enllà de les amanides, perquè es pot assaborir amb les emulsions, l'acabat final de verdures, fregits, truites... ja que aporta un perfil molt agradable en tots els ingredients. I, més enllà de la gastronomia, és el més saludable i el seu consum ajuda a la sostenibilitat del camp.
Hora de cuinar
Si teniu ganes de posar en pràctica les vostres dots gastronòmiques i gaudir del sabor i dels beneficis de l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana, no us podeu perdre les receptes que trobareu en aquest enllaç o capturant el codi QR d'aquesta pàgina per compartir-lo.
Plats de carn, de peix, postres i primers plats que demostren la versatilitat de l'Oli d'Oliva Verge Extra DOP Siurana, un ingredient únic, saludable i deliciós que no pot faltar a la vostra cuina del dia a dia!