Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

‘Saborologia’, el documental

El film reflexiona sobre el concepte del sabor des de l’origen fins a l’experiència

Saborologia

Saborologia

El 4 de juny, els amants de la gastronomia tenen una cita davant la pantalla, l’estrena del llargmetratge ‘Saborologia’. Realitzat per l’empresa AEG en la seva recerca per trobar plats multisensorials, sostenibles, nutricionals i saborosos, el documental reflexiona sobre el concepte del sabor i busca la fórmula per elevar-lo a un altre nivell sensorial.

A través de quatre episodis –Origen, Fred, Calor i Experiència–, el film porta a l’espectador arreu del món recopilant les opinions i punts de vista de diversos experts en relació amb temes destacats del món de la industria de l’alimentació.

L’argument de cada capítol girarà entorn de la recerca del màxim sabor dels aliments des de noves perspectives i donarà pistes sobre com els diferents mètodes, tendències i opinions afecten les experiències del sabor final de la cuina.

La iniciativa sorgeix del fabricant d’electrodomèstics AEG amb l’objectiu primordial d’explorar diversos aspectes i nivells de sabor, així com inspirar els espectadors per aconseguir elevar-ho al màxim nivell. El documental ha estat produït per la guardonada agència House of Radon, amb què AEG ja va treballar per llançar la pel·lícula ‘The Next Black’, sobre innovació en la indústria tèxtil.

Experts en sabors
Els especialistes i professionals que han participat en la realització d’aquest film són diversos, aportant el seu enfocament respecte a la cuina i les dimensions del sabor. Entre altres hi ha xefs com Satchiko, Hisato Nagahigashi o Ludwig Maurer; el gastroquímic Hervé This; el professor de psicologia experimental Charles Spence, o el director creatiu i xef executiu del projecte gastronòmic Kitchen Theory, Josef Youssef.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: