Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Segadors del Delta presenta 1860, un nou licor prèmium

La beguda, elaborada a base d'arròs, s'ha creat amb motiu del 10è aniversari de la marca

El xef Fran López i Enric Batlle, director general de Nomen Foods

El xef Fran López i Enric Batlle, director general de Nomen Foods

Segadors del Delta ha presentat 1860, un nou licor prèmium de crema d'arròs, amb motiu del seu desè aniversari. La beguda, que porta el nom de l'any en el qual es va plantar la primera llavor en el delta de l'Ebre, està dedicada al sector de l'hostaleria, la restauració, el càtering i les botigues gurmet. Enric Batlle, director general de Nomen Foods, i Fran López, xef de Xerta Restaurant i ambaixador de Bayo, marca del grup d'alimentació, van presentar el licor en un còctel organitzat en la terrassa de l'hotel Ohla Eixample.

El licor és elegant i té característiques distintives i refinades. Adquireix el color blanc de l'arròs amb què s'elabora, amb tocs brillants i untuosos. D'entrada, és suau, dolç i amb molt de volum -sense arribar a ser espès-, saborós, ple, ben estructurat i rodó. És llarg i persistent gràcies als sabors cítrics, especialment la taronja, i el final de boca és suau i agradable. Es recomana prendre'l sol, ben fred i amb gel, a l'estil 'on the rocks', presentat en un got o copa de boca ampla per tal de no concentrar massa les aromes. També es pot acompanyar de fruita seca o d'algun dolç, com ametlles garapinyades, i és ideal com a beguda digestiva per prendre després d'un bon àpat. També pot ser un bon ingredient en la preparació de còctels i combinats.

Segadors del Delta, marca d'arrossos que pertany a Nomen Foods, va ser creat el 2009 amb l'objectiu de ser un referent en el sector dels productes de proximitat. Posseeix, a més de diverses varietats d'arròs, una gamma de begudes alcohòliques originals, autòctones i de qualitat, en les quals l'ingredient principal és l'arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: