Troba la teva recepta

Segadors del Delta presenta 1860, un nou licor prèmium

La beguda, elaborada a base d'arròs, s'ha creat amb motiu del 10è aniversari de la marca

El xef Fran López i Enric Batlle, director general de Nomen Foods

El xef Fran López i Enric Batlle, director general de Nomen Foods

Segadors del Delta ha presentat 1860, un nou licor prèmium de crema d'arròs, amb motiu del seu desè aniversari. La beguda, que porta el nom de l'any en el qual es va plantar la primera llavor en el delta de l'Ebre, està dedicada al sector de l'hostaleria, la restauració, el càtering i les botigues gurmet. Enric Batlle, director general de Nomen Foods, i Fran López, xef de Xerta Restaurant i ambaixador de Bayo, marca del grup d'alimentació, van presentar el licor en un còctel organitzat en la terrassa de l'hotel Ohla Eixample.

El licor és elegant i té característiques distintives i refinades. Adquireix el color blanc de l'arròs amb què s'elabora, amb tocs brillants i untuosos. D'entrada, és suau, dolç i amb molt de volum -sense arribar a ser espès-, saborós, ple, ben estructurat i rodó. És llarg i persistent gràcies als sabors cítrics, especialment la taronja, i el final de boca és suau i agradable. Es recomana prendre'l sol, ben fred i amb gel, a l'estil 'on the rocks', presentat en un got o copa de boca ampla per tal de no concentrar massa les aromes. També es pot acompanyar de fruita seca o d'algun dolç, com ametlles garapinyades, i és ideal com a beguda digestiva per prendre després d'un bon àpat. També pot ser un bon ingredient en la preparació de còctels i combinats.

Segadors del Delta, marca d'arrossos que pertany a Nomen Foods, va ser creat el 2009 amb l'objectiu de ser un referent en el sector dels productes de proximitat. Posseeix, a més de diverses varietats d'arròs, una gamma de begudes alcohòliques originals, autòctones i de qualitat, en les quals l'ingredient principal és l'arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto