Troba la teva recepta

'Smoothies' i 'cold press': els sucs més nutritius

Són els reis del suc, actualment, i destaquen per ser molt saludables i gustosos, combinant sabors sorprenents

Smoothies Cold Press d'Ametller Origen

Smoothies Cold Press d'Ametller Origen

Les fruites i les verdures són els protagonistes dels ‘smoothies’ i dels sucs premsats en fred, els ‘cold press’. Tot i així, les tècniques que s’utilitzen per elaborar els uns o els altres són molt diferents. Això sí, tots dos permeten jugar amb els sabors i experimentar.

Seguint les tendències naturalistes que envolten aquests sucs, des d’Ametller Origen s’han sumat a l’elaboració de ‘smoothies’ i ‘cold press’, amb les seves fruites i verdures, per garantir-ne el sabor i la qualitat.

'Smoothies'

S’elaboren principalment amb fruita, tot i que alguns combinen la fruita amb algunes hortalisses o verdures. S’acostuma a fer servir la fruita sencera, amb pell inclosa, per aprofitar-ne tots els nutrients. Per fer un ‘smoothie’, haureu d’incorporar una base líquida, que pot ser llet, aigua o alguna beguda vegetal. Fins i tot podeu apostar pel te com a base. Després s’hi ha d’afegir la verdura i la fruita.

El truc és aconseguir la textura cremosa pròpia d’un batut, així que la quantitat dels ingredients que utilitzeu i el temps de batre’ls variarà en cada cas. Si tot i així és massa líquida, podeu utilitzar iogurt o civada, per exemple, per aconseguir la textura cremosa.

Com a alternativa, les botigues Casa Ametller i Ametller Origen ofereixen als seus obradors una gran varietat de 'smoothies' sense sucres afegits i amb les millors fuites i verdures collides en el punt òptim de maduració.

Voleu fer-ne un a casa? Doncs en aquest vídeo us en donem una recepta fàcil i boníssima!

 

 

'Cold press'

Els sucs premsats en fred destaquen especialment per la seva capacitat de conservar al màxim els nutrients de les fruites i les verdures.

La principal virtut d’aquests sucs és que el procés es basa en el premsat dels ingredients i no en triturar-los. D’aquesta manera s’evita l’escalfor que genera la trituració i permet conservar millor les propietats de cada producte. El resultat és un suc més espès i ple de sabor, ideal per depurar el cos després dels excessos, per cuidar la nostra pell i amb grans propietats antioxidants.

En aquest sentit, a Ametller Origen podreu trobar diverses propostes com:

  • El Cold press pell radiant, a base de pastanaga, mango i poma
  • El Cura excessos, amb cogombre, espinacs, meló i api
  • L’Elixir joventut, amb maduixa, síndria i remolatxa
  • L’Energia positiva, amb pastanaga i pinya

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto