Troba la teva recepta

'Smoothies' i 'cold press': els sucs més nutritius

Són els reis del suc, actualment, i destaquen per ser molt saludables i gustosos, combinant sabors sorprenents

Smoothies Cold Press d'Ametller Origen

Smoothies Cold Press d'Ametller Origen

Les fruites i les verdures són els protagonistes dels ‘smoothies’ i dels sucs premsats en fred, els ‘cold press’. Tot i així, les tècniques que s’utilitzen per elaborar els uns o els altres són molt diferents. Això sí, tots dos permeten jugar amb els sabors i experimentar.

Seguint les tendències naturalistes que envolten aquests sucs, des d’Ametller Origen s’han sumat a l’elaboració de ‘smoothies’ i ‘cold press’, amb les seves fruites i verdures, per garantir-ne el sabor i la qualitat.

'Smoothies'

S’elaboren principalment amb fruita, tot i que alguns combinen la fruita amb algunes hortalisses o verdures. S’acostuma a fer servir la fruita sencera, amb pell inclosa, per aprofitar-ne tots els nutrients. Per fer un ‘smoothie’, haureu d’incorporar una base líquida, que pot ser llet, aigua o alguna beguda vegetal. Fins i tot podeu apostar pel te com a base. Després s’hi ha d’afegir la verdura i la fruita.

El truc és aconseguir la textura cremosa pròpia d’un batut, així que la quantitat dels ingredients que utilitzeu i el temps de batre’ls variarà en cada cas. Si tot i així és massa líquida, podeu utilitzar iogurt o civada, per exemple, per aconseguir la textura cremosa.

Com a alternativa, les botigues Casa Ametller i Ametller Origen ofereixen als seus obradors una gran varietat de 'smoothies' sense sucres afegits i amb les millors fuites i verdures collides en el punt òptim de maduració.

Voleu fer-ne un a casa? Doncs en aquest vídeo us en donem una recepta fàcil i boníssima!

 

 

'Cold press'

Els sucs premsats en fred destaquen especialment per la seva capacitat de conservar al màxim els nutrients de les fruites i les verdures.

La principal virtut d’aquests sucs és que el procés es basa en el premsat dels ingredients i no en triturar-los. D’aquesta manera s’evita l’escalfor que genera la trituració i permet conservar millor les propietats de cada producte. El resultat és un suc més espès i ple de sabor, ideal per depurar el cos després dels excessos, per cuidar la nostra pell i amb grans propietats antioxidants.

En aquest sentit, a Ametller Origen podreu trobar diverses propostes com:

  • El Cold press pell radiant, a base de pastanaga, mango i poma
  • El Cura excessos, amb cogombre, espinacs, meló i api
  • L’Elixir joventut, amb maduixa, síndria i remolatxa
  • L’Energia positiva, amb pastanaga i pinya

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto