Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopars a la fresca al Priorat

Una iniciativa dels restaurants de Priorat Enoturisme per gaudir de la gastronomia i els vins de la comarca

Sopars a la fresca al Priorat

Sopars a la fresca al Priorat

Les nits d’estiu al Priorat són sinònim de cels estrellats. Sopars a la Fresca és una invitació a gaudir de la bona gastronomia de la comarca, dels millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, i de nits màgiques presidides per estrelles i planetes.

Durant els mesos de juliol i agost, fins a 12 restaurants del Priorat, socis de Priorat Enoturisme, obriran de nit regularment els seus establiments per servir menús de temporada acompanyats de vins de cellers propers. En espera que la Generalitat declari el Montsant com la primera zona tranquil·la i de qualitat del cel nocturn, des de Priorat Enoturisme es vol oferir una activitat encaminada a consolidar aquest reconeixement. La baixa població i gairebé nul·la industrialització del Priorat han permès que la contaminació lumínica sigui molt baixa, i que les nits, sobretot les d’estiu, estiguin sempre presidides per l’espectacle inigualable del cel estrellat.

Diferents restaurants de Falset, Gratallops, la Morera de Montsant, Torroja del Priorat i Poboleda oferiran aquest servei.

Els restaurants que formen part de la campanya Sopars a la Fresca són: el Restaurant el Cairat, el Quinoa Restaurant, Mas Trucafort, l’Hotel-Hostal Sport, el Lotus Priorat i AJ Restaurant, de Falset; Clos Figueras i La Boca del Llop, de Gratallops; el Bar Únic i el Balcó del Priorat, de la Morera de Montsant; el Càmping Poboleda, de Poboleda, i Cal Joc, de Torroja del Priorat.

Sopars a la Fresca vol oferir la possibilitat de gaudir de la gastronomia de la comarca i el clima refrescant de les nits d’estiu, acompanyats de l’espectacle astronòmic que ofereix el cel del Priorat en aquesta època de l’any. Cinc planetes (Urà, Mart, Júpiter, Saturn i Venus), un eclipsi de lluna i la tradicional pluja d’estrelles seran els protagonistes del cel d’aquest estiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: