Estrenem un nou cicle de xerrades a l’espai El 300 del Born
El 300 del Born, al Born Centre Cultural
Després de l’èxit que han tingut les xerrades del cicle CUINA de 1714, des de la revista, en col·laboració amb Moritz, us animem a acompanyar-nos al nou cicle de diàlegs de la revista CUINA, que hem titulat ‘Tan bo, tan a prop’. I és que durant 12 mesos, el primer dijous de cada mes presentarem un producte català amb Indicació Geogràfica Protegida o Denominació d’Origen, sempre des d’un enfocament culinari, partint de l’experiència i coneixements del gastrònom Francesc Murgadas i la companyia d’un productor, elaborador o cuiner vinculat amb el producte, que ens en donarà més detalls i ens animarà a tastar-lo.
Comencem amb el pa de pagès
Per estrenar el nou cicle, el dijous 5 de març, a les 19 h, ens acompanyarà Andreu Bertran, del Forn Mistral de Barcelona, per parlar del pa de pagès. Us esperem a l’espai El 300 del Born Centre Cultural de Barcelona, on, amb ell i Francesc Murgadas, podreu gaudir d’un diàleg distès i amè per conèixer tots els detalls d’aquest producte amb IGP. I, és clar, el podreu tastar!
La llonganissa de Vic, la mongeta del ganxet, l’arròs del Delta, els olis catalans, la pera de Lleida, els formatges del país, les clementines, el pollastre del Prat, les avellanes i els calçots seran els altres productes protagonistes del diàleg ‘Tan bo, tan a prop’, que celebrarem el primer dijous de cada mes —excepte a l’agost. Us anirem informant puntualment dels convidats a cada diàleg, de manera que estigueu atents! Com sempre, l’assistència és gratuïta i no cal inscripció prèvia.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia