Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Temps per estimar els millors restaurants

La Restaurant Lover Week ofereix menús exclusius a preus assequibles amb una finalitat solidària

Barcelona Restaurants

Barcelona Restaurants

Atrápalo ha posat en marxa una nova edició de la Restaurant Lover Week, que se celebra fins al 22 de novembre i que compta amb la participació d’una selecció de restaurants barcelonins. Els usuaris del web podran reservar taula mitjançant el microlloc web creat per Atrápalo (www.restaurantloverweek.com) i gaudir d’uns menús dissenyats exclusivament per a la campanya.

Els restaurants participants ofereixen un menú tancat per només 24 € per persona (més 1 € solidari). És un preu més inferior de l’habitual però mantenint la qualitat. L’objectiu de la iniciativa és facilitar l’accés a l’alta gastronomia a un públic més ampli i eliminar ‘l’efecte sorpresa’ a l’hora de demanar el compte. A més, com en cada edició, hi ha un factor solidari: per cada reserva d’un menú de la Restaurant Lover Week, els usuaris del web donaran 1 € a ACCEM, l’ONG que treballa per millorar les condicions de les persones refugiades, emigrants i en situació de risc social.

El menú tancat constarà d’un entrant, un plat principal i unes postres. Els comensals tindran diverses opcions per escollir i també l’opció d’un menú de degustació. Restaurant Lover es caracteritza principalment per la cuina d’autor, ja que els grans xefs dels restaurants oferiran tota la seva originalitat i creativitat a les propostes gastronòmiques. A més, els comensals tindran l’oportunitat d’opinar sobre la seva experiència, penjar fotos dels seus plats al web i així afavorir el restaurant.

Set edicions
La companyia Atrápalo porta ja set edicions solidàries i des de novembre de 2014 va augmentar el concepte de Restaurant Week a Restaurant Lover Week per apropar-se als amants de la bona cuina i centrar-se més en el client final i fer-lo partícip i protagonista de la Guia de Restaurants. A la passada edició de març, van tenir més 5.000 reserves.

Els restaurants participants de Barcelona són: El Rebedor del Racó d’en Cesc, Forestier, Loidi, Hotel Casa Fuster-Restaurant Galaxó, Dos Torres, Indochine, Macondo, Blau BCN, Magnum, La Ferreria, Mirador de Sant Just, La Taberna Suculent, El Cercle, Roig Robí, Cheri, Kilo, Osmosis, Sergi de Meià, El Cangrejo loco, Neri Restaurant, Follia de POT, La Jacaranda de Dos Torres, El Jardí de l’Abadessa, Marítim Restaurant, Citrus, Daps, Attic, Antigua, Chez Coco, La Gavina, Paco Alcalde, El Cingle, Silvestre, Salamanca, La Clara i Bimba’s Gran Café.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: