El Celler Bàrbara Forès celebra la 10a edició del seu Tast de Primavera, un tast de vins que enguany s'allargarà durant set dies, el 2, 6, 7, 8, 9, 22 i 23 d'abril a la vinya de La Sendroseta, un petit paradís al cor de la Terra Alta. El tast inclou cinc vins diferents conreats a La Sendroseta, a més d'un passeig per les vinyes de la finca i una visita al celler, una casa pairal que guarda més de cent anys d'història i que està situada al bell mig de Gandesa, la capital de la comarca. Bàrbara Forès elabora els seus vins i cuida les seves vinyes seguint els valors de l'economia regenerativa, amb la qual obté vins com Abrisa't, la garnatxa blanca brisada de la casa, un vi de qualitat i respectuós amb el medi.
Com puc apuntar-me al tast?
A través del web del celler. El tast es durà a terme a les vinyes i el celler de Bàrbara Forès durant set dies del mes d'abril, a les 10:30 h (excepte el dissabte 8, que a més de l'horari habitual oferirà una sessió a les 17:30 h). El tast durarà unes tres hores aproximadament, tindrà un cost de 23 € i poden anar-hi mascotes.
Si voleu posar-vos en contacte amb el celler o trobar més informació, visiteu www.cellerbarbarafores.com