Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10è Tast de Primavera al Celler Bàrbara Forès

7 dies per gaudir de diferents vins de la Terra Alta al bell mig de les vinyes

Vinyes de la Terra Alta

Vinyes de la Terra Alta

El Celler Bàrbara Forès celebra la 10a edició del seu Tast de Primavera, un tast de vins que enguany s'allargarà durant set dies, el 2, 6, 7, 8, 9, 22 i 23 d'abril a la vinya de La Sendroseta, un petit paradís al cor de la Terra Alta. El tast inclou cinc vins diferents conreats a La Sendroseta, a més d'un passeig per les vinyes de la finca i una visita al celler, una casa pairal que guarda més de cent anys d'història i que està situada al bell mig de Gandesa, la capital de la comarca. Bàrbara Forès elabora els seus vins i cuida les seves vinyes seguint els valors de l'economia regenerativa, amb la qual obté vins com Abrisa't, la garnatxa blanca brisada de la casa, un vi de qualitat i respectuós amb el medi.

Com puc apuntar-me al tast?

A través del web del celler. El tast es durà a terme a les vinyes i el celler de Bàrbara Forès durant set dies del mes d'abril, a les 10:30 h (excepte el dissabte 8, que a més de l'horari habitual oferirà una sessió a les 17:30 h). El tast durarà unes tres hores aproximadament, tindrà un cost de 23 € i poden anar-hi mascotes.

Si voleu posar-vos en contacte amb el celler o trobar més informació, visiteu www.cellerbarbarafores.com 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: