El segell Corpinnat anuncia la cinquena edició del seu festival gastronòmic. Entre el 12 de juny i el 31 de juliol, el Festival Gastronòmic Corpinnat durà a terme 41 sopars en espais singulars dels cellers a càrrec de 40 cuiners de renom.
Amb el suport de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i de la Generalitat de Catalunya, el festival compta amb la participació de locals com Debut Bar, Cal Fuster de Serrateix, Ribera Manero, Cal Batista, El Cigró d'Or o Manny Gastrobar, entre d'altres.
Tots els sopars inicien la vetllada amb una visita guiada dels cellers i continua amb un sopar d'alta gastronomia maridat amb escumosos Corpinnat.
El festival, que ja s'ha consolidat com una de les principals cites enogastronòmiques del país, enguany està emmarcat dins Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025.
Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva a la web de Corpinnat.