Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Idees per llepar-se'n els dits aquest Nadal

Torrons, regals, àpats i molt més!

CUINA.CAT

29/11/2022

Hi ha moltes maneres de gaudir del Nadal, però assaborir-lo és una de les que ens agrada més. Per això, hem recollit algunes propostes perquè aquestes properes setmanes pugueu gaudir d'allò més amb el menjar. Des de torrons fins a àpats en restaurants, passant per novetats i regals per a autèntics amants de la gastronomia!

01 Una de les propostes del Nobu

Una de les propostes del Nobu

Sant Esteve i Cap d'Any al Nobu

El Nobu Hotel Barcelona ho té tot a punt per a un Nadal espectacular, amb una combinació perfecta de gastronomia i entreteniment. Per això, ha preparat dos menús especials per a dues de les dates més assenyalades d'aquestes festes:

  • Sant Esteve. Un menú de quatre plats principals i postres que comença amb una sopa miso de galets i dues propostes de simbiosi entre carn i peix (caneló de costella de waygu i clàssics de sushi del Nobu), seguida de la pularda a baixa temperatura amb teriyaki de pebre rosa. Per acabar el menú, una crema de turró i neules. Tot plegat per 75 € per persona, begudes a part.
  • Cap d'Any: Per a la nit de Cap d'Any, la proposta comença amb un 'tiradito' d'ostres, toro amb miso d'albercoc, percebes 'new style' i tàrtar de gamba vermella amb caviar. Tot plegat, per 180 €, sense begudes, amenitzat amb música en directe i, fins i tot, amb la possibilitat d'entrar a l''spa' de l'hotel.

Les reserves per als dos àpats es poden fer al web del restaurant

02 Torró Donuts de Torrons Vicens

Torró Donuts de Torrons Vicens

Torrons Vicens

És el fabricant líder de torrons al nostre país i un dels més premiats i originals a l'hora de crear noves varietats per sorprendre tothom. Ja sigui des de la gamma Natura, fruit de l'aliança amb Albert Adrià, o dels torrons més clàssics, l'empresa d'Agramunt arriba amb les piles ben carregades. Preneu nota d'algunes de les novetats més destacades:

  • Torró Donuts. Torrons Vicens i Bimbo han apostat per fusionar la tradició i la innovació per elaborar un torró inèdit en què la mítica rosquilla de la marca Donuts® és la protagonista. Elaborat amb un praliné d'ametlla cremós fos amb Donuts®, és un torró que us traslladarà als sabors més entranyables de la infància de moltes generacions.
  • Almívar de llet. Elaborat amb un agradable praliné d'almívar de llet ('dulce de leche'), unes postres tradicionals de sabor dolç conegudes arreu, amb una delicada cobertura de xocolata caramel·litzada i decorada amb cruixent d'almívar de llet.
  • Tou de pistatxo. El torró tou de festuc dona un gir conceptual al gran clàssic torró tou d'ametlla amb la incorporació del gust inimitable del pistatxo. Una creació d'Albert Adrià i dels mestres torronaires de Torrons Vicens.

 

03 La sopa de galets no pot faltar al menú de Nadal

La sopa de galets no pot faltar al menú de Nadal

Nadal al Sintonia

El restaurant Sintonia ho té tot a punt perquè aquest Nadal, si no us ve de gust, no hàgiu de passar ni un minut a la cuina. Des del 24 de desembre i fins al dia de reis, hi ha diversos menús especials per a les dates més assenyalades, que inclouen els plats més tradicionals d'aquestes dates. El menú dels dies 24 de desembre, 1 i 6 de gener, té un preu de 55 euros, amb entrants com el pernil i el llom ibèric amb pa de vidre, el brioxi de tàrtar de truita de riu imperial o les croquetes de calamar amb la seva tinta; i plats per escollir entre el lluç amb salsa verda i la presa ibèrica amb tinxat de kale.

Per als dinars de Nadal i Sant Esteve (70 euros), la proposta inclou escudella, canelons i pollastre farcit a la catalana, entre d'altres.

04 Els millors panettones de l'Estat es fan a Catalunya

Els millors panettones de l'Estat es fan a Catalunya

Els millors panettones artesans de l'Estat

Els pastissers Daniel Jordà i Eric Ortuño s'han imposat enguany als prop de 100 participants en el VII Concurs Millor Panettone Artesà de l'Estat 2022, que organitza l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Si els voleu tastar i comprovar per vosaltres mateixos per què han merescut el guardó, podeu comprar el de Jordà, que ha guanyat en la categoria de panettone clàssic (de fruites), a Panes Creativos, i el d'Ortuño, a l'Atelier.

05 Canelons Crossandra

Canelons Crossandra

Canelons per a tots els gustos

Crossandra és un negoci familiar que va començar fa més de tres dècades a Sant Julià de Vilatorta i Vic. Des del 2010, mare i filla van obrir la primera botiga exclusivament de canelons, que actualment podeu trobar en quatre botigues (dues a Vic, una a Granollers i una altra a Barcelona). 

A més dels canelons tradicionals, destaquen 8 varietats de farcits diferents: confit d’ànec amb ceba caramel·litzada i fredolics, peix i marisc, pollastre amb albergínia, bacallà amb panses i pinyons, bolets, botifarra esparracada de Vic i trompetes de la mort, verdures variades, i espinacs amb mozzarel·la.  A més, hi ha canelons arrebossats i croquetes sense gluten.

06 El calendari d'advent de Just Spices

El calendari d'advent de Just Spices

Un calendari d'advent ben especiat

El calendari d'advent de Just Spices inclou 24 llaunes grans i, de regal, un llibre de cuina amb 50 receptes per cuinar cada dia. Inclou una edició especial del 'topping' d'alvocat que no ha sortit mai al mercat i, amb el llibre de cuina, de seguida trobareu la inspiració per preparar receptes boníssimes amb les barreges d'espècies que us esperen darrere de cada casella. El podeu comprar per 109,99 € (34,99 € el calendari petit) a www.justspices.es.

07 'Pack' 3 Oliva Verda Líquida

'Pack' 3 Oliva Verda Líquida

Oliva verda líquida

Les salses d'oliva verda líquida de Caviaroli i Albert Adrià són la darrera creació d'aquesta empresa. Es tracta de salses elaborades a base de suc d'olives verdes adobades, olives verdes adobades amb sabor de xipotle (picant i fumat) i oliva verda adobada amb bitxo (àcid). Les tres versions es presenten en ampolla de vidre de 500 ml i són ideals per amanir i marinar tota mena de plats.

08 Bargalló

Bargalló

Olis primerencs d'arbequina i picual

L'oli primerenc de la collita 2022-2023 d'Olis Bargalló arriba envasat amb l'ampolla Elegance, un envàs de disseny de 250 ml que s'inclou en un estoig de dues unitats per gaudir dels nous olis verge extra de les varietats arbequina i picual, i descobrir un producte de primera qualitat que ha estat seleccionat per un panell de tastadors qualificats. 

09 My Secret Ritual

My Secret Ritual

Una selecció de tes molt especial

My Secret Ritual és un lot de Tea Shop que inclou quatre llaunes de 20 grams amb quatre opcions ideals per a aquestes dates: Magic Kingdom, Irish Cream Tea, Portuguese Delight i Choco Torrón, alguns dels més llaminers de la gamma, ideals per a aquestes festes. A més, dins la capsa trobareu una bola de Nadal exclusiva per decorar l'arbre. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto