Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquestes són les millors mones de Pasqua 2023

Els premis es reparteixen entre Barcelona, Olost, Santa Perpètua de Mogoda i Calldetenes

Millor Mona de Pasqua Tradicional 2023

Millor Mona de Pasqua Tradicional 2023

Barcelona ha acollit la segona edició dels premis a les millors mones de Pasqua, que premien les pastisseries en dues categories: millor Mona de Pasqua Tradicional i millor Mona d'Ou de Xocolata. Amb l'objectiu de reivindicar la gastronomia vinculada amb la Pasqua i projectar la Mona com a tradició artesana de la professió flequera i pastissera, els premis s'han repartit de la manera següent:

Millor Mona de Pasqua Tradicional:

Primer premiForn de Pa i Pastisseria Cal Parra (Olost)

Segon premiForn i Pastisseria Gil (Barcelona)

Tercer premi: Forn Panes Creativos (Barcelona)

Millor Mona d'Ou de Xocolata:

Primer premi: Atelier (Barcelona)

Segon premi: Obrador Sant Tomàs (Calldetenes)

Tercer premi: Pa artesà del Vallès (Santa Perpètua de Mogoda)

Un jurat híbrid

En aquesta edició s'ha tingut en compte el 80% de la valoració del jurat professional, format per mestres d'excepció del sector i el 20% del jurat popular, format per padrins i fillols. A més a més, totes les mones s'han entregat a l'Hospital Sant Joan de Déu, dins el projecte 'Casa de Sofía', per fer arribar la il·lusió de la Pasqua a tots els infants que conviuen al centre.

El jurat professional ha estat compost pel mestre xocolater Jordi Farrés; la formadora i subdirectora a la Baking School Barcelona Sabadell, M. Cruz Barón; el mestre pastisser Adán Sáez; el tècnic especialista a Fills de Moretó, Jesús Cerdán; la mestra flequera Anna Bellsolà; el tercer premi a Millor Pastisser Revelació a Madrid Fusión 2023, Arnau Casadevall, i el guanyador de la categoria tradicional de la Millor Mona de Pasqua 2022 del Forn el Racó, Mere Samblas.

Trobareu tota la informació a la web dels premis.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: