Dins la campanya gastronòmica 'Del Camp a la Taifa', el Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca organitza, el dijous 5 d'octubre a la Masia Freixa, a les 19.00 h, TOC - Territori Orgull i Cultura, una xerrada a càrrec de Xesco Bueno, cap de cuina del restaurant Ca l'Esteve de Castellbisbal, conduïda per Xavier Soriano, un apassionat pel món de la gastronomia i el bon menjar. La xerrada girarà entorn a tres blocs en els quals es tractaran la conscienciació, els productes de proximitat i la sostenibilitat.
I el 7 d'octubre, a les 12.00 h, coincidint amb la Fira de Pagesia i Cuina de Proximitat de Terrassa, a la plaça Torre del Palau, es farà l'activitat Tasta la Gastroteca: maridatges amb productes singulars de Terrassa Gastronòmica, que proposa un maridatge de vins amb productes amb comentaris a càrrec de Clara Soler, de Caram Caram, amb la col·laboració de Gastroteca. Aquesta activitat té un cost de 10 € i places limitades. Cal fer inscripció i reserva prèvia a https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-productes-de-la-cistella-de-terrassa-gastronomica.