Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del Camp a la Taifa, a Terrassa

El Gremi d'Hostaleria de Terrassa organitza dues activitats amb la cuina del territori com a protagonista

La Masia Freixa, a Terrassa

La Masia Freixa, a Terrassa

Dins la campanya gastronòmica 'Del Camp a la Taifa', el Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca organitza, el dijous 5 d'octubre a la Masia Freixa, a les 19.00 h, TOC - Territori Orgull i Cultura, una xerrada a càrrec de Xesco Bueno, cap de cuina del restaurant Ca l'Esteve de Castellbisbal, conduïda per Xavier Soriano, un apassionat pel món de la gastronomia i el bon menjar. La xerrada girarà entorn a tres blocs en els quals es tractaran la conscienciació, els productes de proximitat i la sostenibilitat.

I el 7 d'octubre, a les 12.00 h, coincidint amb la Fira de Pagesia i Cuina de Proximitat de Terrassa, a la plaça Torre del Palau, es farà l'activitat Tasta la Gastroteca: maridatges amb productes singulars de Terrassa Gastronòmica, que proposa un maridatge de vins amb productes amb comentaris a càrrec de Clara Soler, de Caram Caram, amb la col·laboració de Gastroteca. Aquesta activitat té un cost de 10 € i places limitades. Cal fer inscripció i reserva prèvia a https://www.entrapolis.com/entrades/tast-de-productes-de-la-cistella-de-terrassa-gastronomica.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: