Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, juntament amb Nil Dulcet, obriran nou restaurant aquesta primavera a la capital catalana, el Compartir Barcelona, amb la mateixa filosofia de Compartir Cadaqués, que enguany celebra el desè aniversari. Nil Dulcet, que en serà el director, va formar part de l’equip de cuina de Compartir Cadaqués des dels inicis i, més tard, va ser el primer cap de cuina de Disfrutar Barcelona. El nou projecte és una aposta clara per Barcelona, ja que és a prop del Disfrutar i on tots passen la major part del temps. “Estar a prop del restaurant és vital per al projecte i per poder viure en primera persona la seva evolució”, assenyalen.
El nou local
Situat al carrer de València, 225, al cor de l’Eixample de Barcelona i a un pas del passeig de Gràcia, el nou local disposa de 550 m2, repartits en tres sales, i té una capacitat per a 80 persones. És un local amb molta llum, ampli i confortable, dissenyat per l’Equipo Creativo (estudi d’interiorisme amb el qual ja es va treballar a Disfrutar), que ha volgut recrear una part de l’esperit tan característic de Cadaqués, però interpretat des d’una perspectiva més urbana i contemporània.
Oferta gastronòmica
A Compartir Barcelona l’oferta gastronòmica serà a la carta i per compartir: una proposta moderna, de producte i amb arrels tradicionals, seguint la mateixa filosofia de Compartir Cadaqués, però sense ser-ne cap rèplica. Es preveu que el tiquet mitjà sigui de 45-50 euros per persona. Per oferir un servei atent, proper i acollidor, Compartir Barcelona arrencarà amb un equip de 30 persones, entre cuina, sala i neteja.