Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Catacroquet celebra 10 anys amb un menú especial

La proposta, de sis plats, està maridada amb vins i inclou un gintònic per acabar l'àpat

Interior de Catacroquet

Interior de Catacroquet

El restaurant Catacroquet, situat al barri del Poblenou de Barcelona, ha creat un menú de degustació amb motiu del seu desè aniversari, que estarà disponible fins a finals de juny. La proposta té un preu de 30 euros, i inclou sis plats amb maridatge de vins i una copa final.

Des de la seva obertura, l'establiment ha mantingut una proposta basada en elaboracions pròpies i ingredients locals. El projecte, impulsat per Andrea Pérez-Lorente, compta amb la col·laboració de la cap de cuina Andrea Zevallos, formada a Le Cordon Bleu i al Culinary Institute of Barcelona.

Croquetes de Catacroquet

El menú

El menú de degustació inclou dues croquetes (una de musclos en escabetx i una altra de cua de bou), ous trencats amb tòfona negra i salamino trufat, crep de cocotxes de bacallà al pil-pil, xai Agnei d'Aragó cuinat a baixa temperatura amb patates al forn i, de postres, un pastís de formatge d'ovella amb melmelada de maduixes. Tots els plats se serveixen en racions individuals i cada elaboració va acompanyada d'un vi diferent, de denominacions d'origen com Terra Alta, Penedès, Conca de Barberà i Rioja. El menú es tanca amb un gintònic.

Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva a la web de Catacroquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: