El restaurant Catacroquet, situat al barri del Poblenou de Barcelona, ha creat un menú de degustació amb motiu del seu desè aniversari, que estarà disponible fins a finals de juny. La proposta té un preu de 30 euros, i inclou sis plats amb maridatge de vins i una copa final.
Des de la seva obertura, l'establiment ha mantingut una proposta basada en elaboracions pròpies i ingredients locals. El projecte, impulsat per Andrea Pérez-Lorente, compta amb la col·laboració de la cap de cuina Andrea Zevallos, formada a Le Cordon Bleu i al Culinary Institute of Barcelona.
El menú
El menú de degustació inclou dues croquetes (una de musclos en escabetx i una altra de cua de bou), ous trencats amb tòfona negra i salamino trufat, crep de cocotxes de bacallà al pil-pil, xai Agnei d'Aragó cuinat a baixa temperatura amb patates al forn i, de postres, un pastís de formatge d'ovella amb melmelada de maduixes. Tots els plats se serveixen en racions individuals i cada elaboració va acompanyada d'un vi diferent, de denominacions d'origen com Terra Alta, Penedès, Conca de Barberà i Rioja. El menú es tanca amb un gintònic.
Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva a la web de Catacroquet.