Troba la teva recepta

8 còctels sense alcohol

Els còctels amb un 0% d'alcohol són cada vegada més populars, ja que es poden beure en qualsevol moment! Descobriu-ne alguns!

CUINA.CAT

20/08/2019
01 Còctel Shanghai

Còctel Shanghai

Shanghai

Aquest còctel es tracta d'una creació exòtica en la qual predominen els sabors intensos que recorden, precisament, a la ciutat que li dóna nom. S'elabora amb suc de papaia i de taronja, xarop de mango i polpa de fruita de la passió, cosa que dóna com a resultat una dolçor que es fusiona de manera sublim amb l'acidesa del maracujà. A més, és una beguda amb grans propietats nutritives gràcies a les fruites que porta, de manera que, a la vegada que l'engolim ben fresc amb els amics, ens nodreix l'organisme!

02 Còctel Arnold Palmer

Còctel Arnold Palmer

Arnold Palmer

Una beguda que no és res més que llimonada barrejada amb te fred, però que és molt popular per la persona amb la qual comparteix nom: el golfista Arnold Palmer. Es diu que el professional demanava aquesta combinació allà on anava, i les persones del seu voltant van adoptar la pràctica de referir-se a aquest còctel amb el seu nom, cosa que es va estendre al món sencer.

03 Còctel Shirley Temple

Còctel Shirley Temple

Shirley Temple

Un còctel molt dolç que porta gínger, granadina i cireres confitades per guarnir la copa. Es va pensar especialment com a beguda no alcohòlica perquè es va batejar en honor d'una actriu infantil dels anys 30, de manera que s'ho podia prendre sense cap problema. Malgrat que a la Shirley Temple real no li agradava molt el còctel perquè és massa dolç, si sou persones llamineres de segur que us encantarà!

04 Còctel San Francisco

Còctel San Francisco

San Francisco

És una recepta coneguda mundialment i, per tant, és difícil saber-ne l'origen. La llegenda diu que un bàrman volia immortalitzar els colors de l'alba en un còctel, cosa que, com es pot veure, va aconseguir amb bons resultats. Es prepara amb suc de llimona, taronja, pinya i préssec, que li dóna els tons groguencs i ataronjats, i una mica de granadina i sucre, que és el color vermell. La presentació varia segons qui la prepari, però se sol gebrar la vora del got amb sucre vermell.

05 Còctel Roy Rogers

Còctel Roy Rogers

Roy Rogers

L'elaboració del còctel Roy Rogers és, potser, una de les més senzilles d'aquest rànquing, ja que només s'utilitza granadina, cola i es decora amb una cirera amb marrasquí. El seu nom és en honor del cantant i actor Roy Rogers, també conegut com el "Rei dels Cowboys". Tot i així, aquesta és una beguda refrescant i dolça apta per a qualsevol tipus de reunió.

06 Còctel Very Well

Còctel Very Well

Very Well

Tal com indica el seu nom, aquesta beguda entra molt bé quan no volem tastar l'alcohol. Es barreja suc de taronja, llimona, pinya i préssec, i amb una mica de granadina i xarop de sucre dóna un resultat ben dolç. Per a la presentació, cal mullar la vora del got en suc de taronja o granadina i cobrir-ho de sucre, per crear un efecte de gebrat amb sabor.

07 Còctel Troitis

Còctel Troitis

Troitis

El que més crida l'atenció d'aquesta beguda és el seu color, que s'obté gràcies al suc de meló i de kiwi, encara que també porta suc de pinya, polpa de plàtan, soda i gel. Es tracta d'una beguda amb matisos interessants que, un altre cop, és ideal prendre ben fred, ja que no només hidrata, sinó que també refresca.

08 Còctel Scarlet Dream

Còctel Scarlet Dream

Scarlet Dream

El color intens és el que caracteritza aquest còctel, fins al punt que aquesta tonalitat escarlata és el que dona nom a la creació. S'aconsegueix amb una mica de suc de llima i xarop d'aquesta mateixa fruita vermella, tot ben agitat en la coctelera i decorat amb menta i un manat de gerds. Podeu estar segurs que la barreja és extremament dolça!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto