Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fins a l'11 de maig, és Temps d'Espàrrecs a Gavà

Enguany, GastroGavà inclou degustacions a la carta i la fira gastronòmica

Platet de la ruta gastronòmica GastroGavà

Platet de la ruta gastronòmica GastroGavà

Tornen les jornades de GastroGavà emmarcades dins la mostra gastronòmica Temps d'Espàrrecs. Organitzada per l'Ajuntament de Gavà amb la producció de l'Associació de Gastronomia i Turisme, les jornades gastronòmiques es presenten en el doble format de les darreres edicions.

Degustacions a la carta

Per una banda, fins a l'11 de maig, GastroGavà a la carta ofereix l'oportunitat de degustar plats i platets a la carta dels 23 restaurants locals participants, cadascun amb la seva proposta singular amb l'espàrrec com a protagonista.

Fira de l'espàrrec

D'altra banda, el cap de setmana del 2, 3 i 4 de maig, la plaça Jaume Balmes acull la fira del GastroGavà, un espai de degustació amb tapes maridades a càrrec de Magna · Mahou San Miguel. A més, la jornada anirà acompanyada d'una selecció de vins i d'una cartellera musical amb artistes com Rebeka Brown i Kiko Veneno. L'escenari es completa amb un vermut musical dels gavanencs Mala Vida i el tancament de festa amb Rumberto.

Entre els plats forts de l'edició trobem les demostracions culinàries del dissabte 3 de maig, amb el Gremi de Restauració de Gavà (12 h) i amb els alumnes guanyadors del concurs de l'Escola d'Hostaleria de Sant Feliu de Llobregat (18.45 h). Així mateix, el dia 4, a les 12 h, el xef Estrella Michelin Pep Moreno (Deliranto, 1*) protagonitzarà la diada.

A més de les degustacions, GastroGavà proposa tallers gastronòmics per aprendre els secrets per cuinar l'espàrrec blanc, que tenen lloc als restaurants Cellers la Vinya i Kilometro Ambar. 

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de GastroGavà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: