Tornen les jornades de GastroGavà emmarcades dins la mostra gastronòmica Temps d'Espàrrecs. Organitzada per l'Ajuntament de Gavà amb la producció de l'Associació de Gastronomia i Turisme, les jornades gastronòmiques es presenten en el doble format de les darreres edicions.
Degustacions a la carta
Per una banda, fins a l'11 de maig, GastroGavà a la carta ofereix l'oportunitat de degustar plats i platets a la carta dels 23 restaurants locals participants, cadascun amb la seva proposta singular amb l'espàrrec com a protagonista.
Fira de l'espàrrec
D'altra banda, el cap de setmana del 2, 3 i 4 de maig, la plaça Jaume Balmes acull la fira del GastroGavà, un espai de degustació amb tapes maridades a càrrec de Magna · Mahou San Miguel. A més, la jornada anirà acompanyada d'una selecció de vins i d'una cartellera musical amb artistes com Rebeka Brown i Kiko Veneno. L'escenari es completa amb un vermut musical dels gavanencs Mala Vida i el tancament de festa amb Rumberto.
Entre els plats forts de l'edició trobem les demostracions culinàries del dissabte 3 de maig, amb el Gremi de Restauració de Gavà (12 h) i amb els alumnes guanyadors del concurs de l'Escola d'Hostaleria de Sant Feliu de Llobregat (18.45 h). Així mateix, el dia 4, a les 12 h, el xef Estrella Michelin Pep Moreno (Deliranto, 1*) protagonitzarà la diada.
A més de les degustacions, GastroGavà proposa tallers gastronòmics per aprendre els secrets per cuinar l'espàrrec blanc, que tenen lloc als restaurants Cellers la Vinya i Kilometro Ambar.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de GastroGavà.