Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fòrum Gastronòmic Girona, del 18 al 21 de març

El certamen estrena un format nou de fira durant quatre dies

Fòrum Gastronòmic Girona

Fòrum Gastronòmic Girona

Amb l'objectiu de ser un punt de trobada del sector per generar oportunitats de negoci i acostar el sector professional al client final, el Fòrum Gastronòmic Girona arriba a la novena edició. La cita d'enguany es desdobla en dos esdeveniments de dos dies cadascun: el Fòrum Ciutat, els dies 18 i 19 de març al centre de Girona, i el Fòrum Gastronòmic, els dies 20 i 21 de març a l'Auditori Palau de Congressos.

El Fòrum Ciutat, la gran novetat d'aquest any, busca apropar la gastronomia i els seus professionals al públic general. Durant els dos primers dies de Fòrum, la plaça Catalunya de Girona s'omplirà d'expositors en els quals diferents empreses, cuiners, distribuïdors i productors exposaran les últimes novetats del sector a tothom qui s'hi vulgui acostar. D'altra banda, el Fòrum Gastronòmic, a l'Auditori Palau de Congressos, anirà dirigit a professionals del món gastronòmic i incorpora com a principal novetat la durada, que passa de tres dies a dos, fet que permetrà concentrar més les activitats, dirigir-les a un públic més específic i prioritzar els esdeveniments amb aforaments més reduïts en comptes de les grans ponències.

Xerrades, tastos i cicles

Algunes de les activitats que es duran a terme durant els quatre dies de Fòrum són: una aula de tastos guiats (embotits, vermuts, conserves, formatges); un escenari de cuina en directe amb la presència de xefs reconeguts (Quim Caselles i la cuina del peix, Raül Balam amb un taller de crema catalana i Ada Parellada amb la cuina per lots o 'batch cooking', entre d'altres); un mercat de productes; un diàleg entre Maria Nicolau, Jaume Subirós i Josep Lladonosa sobre el relleu generacional en el sector de la restauració; una reunió d'empreses emergents del sector, o una formació en gestió i màrqueting gastronòmic.

Per a més informació, podeu consultar www.forumgirona.com  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: