Consells de cuina La Vanguardia

Les xatonades que no us podeu perdre aquest febrer

Aquest mes teniu triple cita amb la Ruta del Xató, us ho perdreu?

CUINA.CAT

24/01/2018

La Ruta del Xató arriba aquest febrer al Vendrell, Sitges i Vilafranca del Penedès. Aprofiteu l'ocasió per tastar aquesta tradicional recepta i per gaudir de totes les activitats que es realitzen al territori! 

01 Xatonada del Vendrell

Xatonada del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell - 5 de febrer

El 5 de febrer participeu a la Xatonada popular del Vendrell i aprofiteu per descobrir aquesta vila del Penedès recorrent el Paisatge dels Genis, un recorregut per descobrir l'essència que va inspirar Gaudí, Miró o Picasso. També podeu gaudir d'un concert de jazz a l'Auditori o, si hi aneu amb la família, fer una de les nombroses rutes de turisme pensat per fer amb nens.

El xató del Vendrell és ideal per menjar-lo acompanyat de truita de carxofes, de fesols o de botifarra negra. No dubteu a tastar-lo!

02 Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Del 23 de febrer  a l'1 de març se celebra la Setmana del Xató de Sitges, una oportunitat excel·lent per degustar el xató i combinar-lo amb els delíciosos peixos del municipi! 

A més, podeu aprofitar per assistir al famós Carnaval de Sitges, i passejar pel passeig Marítim o pel Mercat de la Terra, on trobareu productes cuidats amb la filosofia del Slow Food.

 

03

Festa del Xató de Vilafranca del Penedès - 25 de febrer

El 25 de febrer Vilafranca del Penedès celebra la Festa del Xató, on podreu degustar-lo acompanyat d'un bon vi, ja que la cultura del vi de la comarca de l'Alt Penedès impregna els carrers i places de la ciutat.

A la Capital del Vi també podeu aprofitar per anar a la Fira del Gall i conèixer el gall negre del Penedès o per fer enoturisme en un paisatge únic. Si voleu provar emocions noves, apreneu a fer castells amb els Verds de Vilafranca!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto