Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les xatonades que no us podeu perdre aquest febrer

Aquest mes teniu triple cita amb la Ruta del Xató, us ho perdreu?

CUINA.CAT

24/01/2018

La Ruta del Xató arriba aquest febrer al Vendrell, Sitges i Vilafranca del Penedès. Aprofiteu l'ocasió per tastar aquesta tradicional recepta i per gaudir de totes les activitats que es realitzen al territori! 

01 Les xatonades populars acullen sempre molts participants

Les xatonades populars acullen sempre molts participants

Xatonada popular del Vendrell - 5 de febrer

El 5 de febrer participeu a la Xatonada popular del Vendrell i aprofiteu per descobrir aquesta vila del Penedès recorrent el Paisatge dels Genis, un recorregut per descobrir l'essència que va inspirar Gaudí, Miró o Picasso. També podeu gaudir d'un concert de jazz a l'Auditori o, si hi aneu amb la família, fer una de les nombroses rutes de turisme pensat per fer amb nens.

El xató del Vendrell és ideal per menjar-lo acompanyat de truita de carxofes, de fesols o de botifarra negra. No dubteu a tastar-lo!

02 Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Setmana del Xató de Sitges - Del 23 de febrer a l'1 de març

Del 23 de febrer  a l'1 de març se celebra la Setmana del Xató de Sitges, una oportunitat excel·lent per degustar el xató i combinar-lo amb els delíciosos peixos del municipi! 

A més, podeu aprofitar per assistir al famós Carnaval de Sitges, i passejar pel passeig Marítim o pel Mercat de la Terra, on trobareu productes cuidats amb la filosofia del Slow Food.

 

03

Festa del Xató de Vilafranca del Penedès - 25 de febrer

El 25 de febrer Vilafranca del Penedès celebra la Festa del Xató, on podreu degustar-lo acompanyat d'un bon vi, ja que la cultura del vi de la comarca de l'Alt Penedès impregna els carrers i places de la ciutat.

A la Capital del Vi també podeu aprofitar per anar a la Fira del Gall i conèixer el gall negre del Penedès o per fer enoturisme en un paisatge únic. Si voleu provar emocions noves, apreneu a fer castells amb els Verds de Vilafranca!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto