Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La pastisseria Sant Llehí guanya el Premi a Millor Pastís de Formatge Català

La pastisseria de Sant Antoni de Vilamajor ha guanyat la primera edició del concurs celebrat al festival Lactium de Vic

Primer concurs de Pastís de Formatge Català

Primer concurs de Pastís de Formatge Català

La pastisseria Sant Llehí, de Sant Antoni de Vilamajor, ha guanyat la primera edició del concurs a Millor Pastís de Formatge Català celebrat durant el festival Lactium de Vic el passat cap de setmana. El pastís guanyador, que havia de tenir un mínim d’un 20% de formatge artesà català, incorpora el formatge Tou del Mujal de cabra, de la Formatgeria Cal Músic. Els 20 participants, d’arreu de Catalunya, han lliurat dos pastissos idèntics o vuit unitats de pastís individual, segons el format de cada peça, a l’organització del concurs. Les propostes havien de ser de la tipologia “cuits al forn” i competien per un premi de 1.000 € i un diploma acreditatiu com a millor pastís de formatge.

Un jurat d’alt nivell

El jurat ha estat l’encarregat de tastar els pastissos de forma individual, prèviament codificats i sense conèixer-ne l’autoria, i de valorar el gust, la textura, la tècnica i l’aspecte del pastís de formatge per tal d’escollir-ne el favorit, al restaurant La Ciutat dels Sants. En aquesta primera edició, el jurat ha estat format per Lluc Crusellas, pastisser World Chocolate Master 2022; David Gil, cuiner de postres; Jon García, creador i pastisser de les botigues Jon Cake; Belén Parra, periodista gastronòmica; Eva Vila, especialista en formatges, i Saray Ruiz, professora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Pastisseria de Barcelona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: