Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Una pizzeria on fan 'coppa' a la catalana

A Barcelona podeu trobar embotits italians fets amb productes catalans

'Coppa'

'Coppa'

Un embotit italià fet amb productes catalans? Existeix! I és que recentment els pizzers Rafa Panatieri i Jorge Sastre han obert la cuina de la seva pizzeria Sartoria Panatieri, inaugurada l'any 2018 al barri de Gràcia de Barcelona, a la carn de porc ecològic DPagès, del Solsonès, per fer-ne embotits italians de quilòmetre zero. 

Què hi podem trobar? Doncs, per exemple, la coppa, un embotit tradicional italià que elaboren amb cap de llom de porc de DPagès i de la raça gascó, més saborosa i tendra perquè té el greix ben infiltrat, però també pernil cuit, que curen 20 dies amb clau, pebre, sal i romaní. Per enllestir-lo, el fumen 30 minuts al forn de les pizzes. I, fins i tot, tenen la seva particular versió de la sobrassada mallorquina. El secret? Bitxo fumat. Tot plegat, per llepar-se'n els dits!

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: