Del 22 de maig al 13 de juny torna la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú. Enguany, la cinquena edició compta amb la participació de 28 cellers de DO Penedès i vuit restaurants locals.
Al llarg de les jornades, els vins del Penedès –presentats pels mateixos elaboradors– es maridaran amb menús especials realitzats amb productes de proximitat. La iniciativa té l'objectiu de fer conèixer la qualitat dels vins del Penedès i donar suport als elaboradors i els restauradors de la zona.
Els cellers participants inclouen noms com Alsina Sardà, Amat Montané, Avgvstvs Forvm, Aymar, Baltà de Cela, Bertha, Bodegues Pinord, Bolet o Can Feixes, entre d'altres.
La ruta s'inicia amb un sopar al Miramar Beach Club, on es podrà gaudir d'una proposta de cuina marinera i gastronòmica. Durant les pròximes sessions, l'experiència continuarà a diferents restaurants de Vilanova i la Geltrú en les dates següents:
- 23 de maig - La Malaxica.
- 29 de maig - La Gambarrada.
- 30 de maig - Ceferino.
- 5 de juny - Genito.
- 6 de juny - L'Hac.
- 12 de juny - Taula 26.
La ruta finalitza el 13 de juny a La Marabanda, un local especialitzat en cuina mediterrània amb vistes al mar. El preu dels sopars varia entre els 50 i els 65 euros per persona, depenent del restaurant.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de DO Penedès.