Arriba l'onzena edició de Tast a la Rambla, entre el 8 i l'11 de maig. Ubicat a la plaça de Catalunya, el festival gastronòmic té l'objectiu d'apropar restaurants i pastisseries de Barcelona a veïns i visitants.
Aquesta nova edició reuneix 32 restaurants i 6 pastisseries repartits al voltant d'una gran illa central, on es concentren les propostes salades, mentre que les dolces es podran trobar en paral·lel en un espai dedicat a les pastisseries.
Amb una oferta culinària que suma quatre estrelles Michelin i vuit Sols Repsol, cada tapa es pot adquirir per 6 tokens (equivalent a 6 euros). A banda de la proposta gastronòmica, la beguda és a càrrec d'Estrella Damm –patrocinador oficial de les jornades–, que posa a disposició del públic una selecció de cerveses i refrescos. Així mateix, Aperol Spritz i Crodino ofereixen vermuts i aperitius amb alcohol i sense.
L'esdeveniment, que destaca pels seus valors de sostenibilitat, respecte al medi ambient i proximitat, inclou música en directe i tallers familiars per amenitzar l'ambient, així com dos espais de showcooking amb demostracions culinàries i sessions de tast obertes al públic.
Un dels moments destacats de la jornada serà el lliurament del Premi Tast a la Rambla 2025 al reconegut xef Carles Gaig, com a reconeixement a la seva trajectòria i vincle amb la cuina barcelonina.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Tast a la Rambla.