Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tornen els tallers de gastronomia al Centre Cívic Sagrada Família de Barcelona

Algunes de les novetats són els cursos per aprendre a fer tofu i torrons vegans

Tofu, protagonista d'un dels cursos

Tofu, protagonista d'un dels cursos Getty Images

Aquesta tardor tornen els tallers de gastronomia al Centre Cívic Sagrada Família, a Barcelona. Els cursos per aprendre a fer tofu i torrons vegans són algunes de les novetats d'aquesta temporada en què molts dels tallers es faran en línia. Aquests són els tallers als quals us podeu apuntar al web del centre:

Cremes, sopes i potatges de tardor

Els dimecres 6, 13 i 20 d’octubre, d’11 h a 13 h, a càrrec d’Ivanna Gómez, de Comer Feliz. Preu: 26,35 €.

A la tardor comencen a venir de gust els menjars calents. En aquest curs aprendreu a fer diferents plats de cullera perfectes per a aquesta època, i amb ingredients de temporada. Totes les receptes són vegetarianes.

Receptes vegetarianes fàcils amb 5 ingredients

Els dijous 7, 14 i 21 d’octubre, de 18.30 h a 20.30 h, a càrrec d’Ivanna Gómez, de Comer Feliz. Preu: 26,35 €.

Oblideu-vos de les llistes d’ingredients inacabables on sempre falta alguna cosa que us impedeix seguir la recepta fil per randa. En aquest curs aprendreu a fer receptes amb cinc ingredients o menys! Combinacions senzilles plenes de sabor.

Dorayaki japones

Cuines del món oriental 

Els dimecres 10, 17 i 24 de novembre, de 19 h a 21 h, a càrrec d’Escola de Cuinetes. Preu: 26,35 €.

Feu una volta per les cuines orientals, passant per les crestes japoneses (gyozes), l’oyakodon, el rellom agredolç o els dorayakis... un munt de plats que no us deixaran indiferents!

Aprenem a fer tofu

Dilluns 15 de novembre, de 18.30 h a 20.30 h, a càrrec de l’Associació Zero Waste Bcn. Preu: 8,78 €.

Sabeu quants tipus de tofu hi ha? I què en podeu fer, per no repetir sempre les mateixes receptes? En aquest taller aprendreu tècniques bàsiques per preparar un tofu gustós i amb una bona textura, i el cuinareu de diverses maneres: remenat, cruixent...; també veureu com es pot preparar de manera que recordi el peix.

Postres de Nadal

Dimecres 1 de desembre, de 19 h a 21 h, a càrrec d’Escola de Cuinetes. Preu: 8,78 €.

Que no us faci mandra preparar unes postres nadalenques ben casolanes, des dels típics 'nevaditos', passant pels polvorons de llimona, fins al coulant de torró, que faran que gaudiu del Nadal al voltant d’una bona taula.

Torrons vegans

Dilluns 13 desembre, de 18.30 h a 20.30 h, a càrrec de l’Associació Zero Waste Bcn. Preu: 8,78 €.

Per aprendre a fer torrons casolans sense necessitat de fer servir ous ni làctics, personalitzant-los al vostre gust. Veureu receptes de torró de tipus Xixona, de xocolata cruixent, de coco... i veureu com es poden decorar de maneres diferents.

Cuina de mercat amb productes de temporada

Els dilluns, de 10 h a 12 h, a càrrec d’Escola de Cuinetes. Preu: 70,26 €.

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats amb molt de joc. 

Cuinem per Europa

Els dimecres, de 19 h a 21 h, a càrrec d’Escola de Cuinetes. Preu: 52,70 €.

En aquest taller fareu un recorregut pels plats típics casolans de la cuina europea: un risotto, pasta fresca o calzone d’Itàlia, una souvlakia i un baclaua de Grècia, una quiche lorraine i unes creps Suzette de França, una banitsa de Bulgària... No us deixaran indiferents!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: