Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres enorutes per l'Empordà

Propostes per descobrir els secrets d'alguns dels cellers més emblemàtics de la zona

Oliveda

Oliveda

Si les restriccions de mobilitat us ho permeten, aquest mes s'han programat tres enorutes per donar a conèixer l'entorn i les instal·lacions d'alguns dels cellers més emblemàtics de l'Empordà. Totes les propostes inclouen un tast de vins guiat per un sommelier de l’equip Somni d’Istiu, un guia expert i amb coneixement del territori i el desplaçament en vehicle. Les visites comencen a les 10 h del matí, tenen una durada de tres hores i un preu de 49 euros per persona.

La primera activitat, Mas Llunes Wine Tour, tindrà lloc el dissabte 13 de març. Els participants es desplaçaran amb un vehicle d'alta gamma d'EmpordàLovers per veure i trepitjar les vinyes del celler Mas Llunes, situades en un antic camp d’aviació. Durant el recorregut, es podran descobrir i visitar búnquers i refugis de la Guerra Civil, que ajudaran a entendre la relació entre Garriguella i els vins de Mas Llunes, amb més de 700 anys d’història treballant la vinya. Una descoberta dels secrets de les vinyes i les instal·lacions, que acabarà amb un tast dirigit dels vins del celler.

Cava i vins dolços de l'Empordà

Endinsar-se en les diferents parcel·les de l'Oliveda, l'únic celler que elabora cava a la zona, i descobrir-ne tots els secrets és el propòsit de la segona proposta, Oliveda Wine Tour, que està programada per al 20 de març. La ruta comença a la Finca Furot i continua per les vinyes que el celler té a l’Albera fins arribar a la Cava Oliveda, on es podrà conèixer de primera mà el procés d’elaboració del cava empordanès. La ruta acaba amb una visita al Museu de les Aixetes i un tast guiat dels vins i caves Oliveda.

El 27 de març tindrà lloc la tercera enoruta, que permetrà descobrir la cultura vitivinícola empordanesa visitant les parcel·les i el celler Pere Guardiola, a Capmany, a sobre del vehicle trànsfer EmpordàLovers tot tastant vins a peu de vinya! La proposta inclou el tast dels vins dolços Pere Guardiola i la descoberta de l’antic celler de criança i soleres, un espai que transporta al passat i que serà l’escenari ideal per al tast vinícola.

Més infomació i reserves al telèfon 637 539 867 o al correu hola@somnidistiu.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: