Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xerigots i Castellers de Vilafranca organitzen 'El Tast més casteller'

Els dies 4 de novembre i 16 de desembre a Cal Figarot

Cartell del Tast més Casteller

Cartell del Tast més Casteller

Xerigots, el centre d’afinat i comercialització de formatges artesans, ha firmat un acord de patrocini amb els Castellers de Vilafranca per aquest 2023 a Cal Figarot, la seu social dels Verds, que inclou, entre altres accions, posar en marxa l’activitat ‘El Tast més Casteller’ a la seu social dels Castellers de Vilafranca, a cal Figarot els dies 4 de novembre i 16 de desembre a les 20 h.

L’activitat inclou una visita a Cal Figarot per conèixer la història i les principals fites dels Castellers de Vilafranca, així com l’edifici neogòtic de finals del segle XIX i els seus detalls noucentistes; i un sopar de maridatge de vint formatges i quatre vins, conduït per l’equip de Xerigots, amb un recorregut per diferents tipus de llet, elaboracions i maduracions per endinsar-se a fons en l’apassionant món del formatge. I, tot plegat, acompanyat amb vins catalans.

L’activitat té un cost de 40 euros i els beneficis es destinaran íntegrament als Castellers de Vilafranca. Podeu fer la reserva en aquest enllaç.

Centre d'afinat

Xerigots és un centre d’afinat i comercialització de formatges amb seu a Vilafranca del Penedès. Seleccionen formatges artesanals provinents de diferents punts del món i els afinen a les seves instal·lacions per proveir formatge a més de 400 restaurants, botigues i altres establiments de Catalunya i l’Estat. També, a través de la seva botiga en línia (https://botiga.xerigots.cat/) proposen seleccions de formatge que serveixen a domicili al client final i organitzen activitats per divulgar la cultura del formatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: