Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xerigots estrena el pòdcast 'Més formatge que pa'

En el primer episodi, hi participen la periodista i editora del programa 'No ho sé', de RAC1, Anna Vallhonesta i el sommelier Ton Colet

Anna Vallhonesta i Ton Colet

Anna Vallhonesta i Ton Colet

Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, Xerigots inicia una nova etapa comunicativa amb el llançament d'un pòdcast sobre gastronomia i formatge. Amb el títol 'Més formatge que pa', els fundadors de Xerigots, Jordi Bertran i Gemma Urgell, conduiran en cada episodi una conversa amb dues personalitats vinculades al món de la comunicació, la cultura o la gastronomia del nostre país. El pòdcast tindrà diferents seccions com el 'Tip formatger' amb consells sobre el formatge; l''Entrevista', amb curiositats dels convidats i la seva relació amb el menjar, o el 'Challenge', que posarà a prova els assistents d'una manera divertida.

Miniatura Més formatge que pa Xerigots

El pòdcast té una durada d'una hora, aproximadament, i una periodicitat mensual. Es pot escoltar i visionar a les plataformes Spotify, Ivoox i YouTube i el primer episodi, que ja està disponible, compta amb la participació de la periodista i editoria del programa No ho sé, de RAC1, Anna Vallhonesta; i el sommelier que va obtenir el premi de Millor Sommelier de Catalunya l'any 2022, Ton Colet. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: