Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, Xerigots inicia una nova etapa comunicativa amb el llançament d'un pòdcast sobre gastronomia i formatge. Amb el títol 'Més formatge que pa', els fundadors de Xerigots, Jordi Bertran i Gemma Urgell, conduiran en cada episodi una conversa amb dues personalitats vinculades al món de la comunicació, la cultura o la gastronomia del nostre país. El pòdcast tindrà diferents seccions com el 'Tip formatger' amb consells sobre el formatge; l''Entrevista', amb curiositats dels convidats i la seva relació amb el menjar, o el 'Challenge', que posarà a prova els assistents d'una manera divertida.
El pòdcast té una durada d'una hora, aproximadament, i una periodicitat mensual. Es pot escoltar i visionar a les plataformes Spotify, Ivoox i YouTube i el primer episodi, que ja està disponible, compta amb la participació de la periodista i editoria del programa No ho sé, de RAC1, Anna Vallhonesta; i el sommelier que va obtenir el premi de Millor Sommelier de Catalunya l'any 2022, Ton Colet.