Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna la Setmana de la Gastronomia Italiana a Barcelona

Emmarcada dins les celebracions del 150è aniversari de la unitat d’Itàlia, oferirà degustacions gratuïtes

pasta italiana

pasta italiana

Durant el mes de maig Itàlia celebra la reunificació i l’origen modern del país, que enguany arriba al 150è aniversari. Coincidint amb aquesta efemèride, la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona ha organitzat per segon any consecutiu la Setmana de la Gastronomia Italiana, en què les cambres de comerç de Foggia, Brindisi, Cosenza, Crotone i Reggio Calabria oferiran al públic diverses degustacions dels seus productes de franc.

Entre el 26 i el 29 de maig, la Casa degli Italiani (passatge Méndez Vigo, 8) serà la seu dels tastos següents:

. 26 de maig: inauguració de la proposta, amb degustació de productes de Calàbria i Pulla. De 18 a 20 h

. 27 de maig: aperitiu italià de productes enogastronòmics de Calàbria i Pulla. De 18 a 20 h

. 28 de maig: aperitiu italià de productes enogastronòmics de Calàbria i Pulla. De 13 a 15 h

. 29 de maig: aperitiu italià de productes enogastronòmics de Calàbria i Pulla. De 13 a 15 h

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: