Al mes de febrer encetem una nova temporada de cursos de cuina amb l’escola Bell·Art
ingredients per fer pasta
CUINA i l’escola barcelonina Bell·Art tornen a col·laborar en un conjunt de cursos de cuina que es duran a terme durant el primer semestre de l’any. L’èxit de l’experiència de l’any passat ha permès repetir la iniciativa, amb la intenció de millorar les habilitats culinàries dels cuinetes més exigents.
La cuina japonesa inaugura el cicle. Sushi (makis, nigiris i ura maki), sopa de miso, tataki de tonyina, vakadori (pollastre fregit), okonami Yaki (pizza japonesa), nabeyaki udon (fideus udon a la cassola) o gelat de te verd són alguns dels plats que el cuiner i director de Bell·Art, David Lienas, s’encarregarà d’ensenyar als assistents. En aquest cas serà un curs de dues sessions que tindrà lloc les tardes dels dies 18 i 25 de febrer.
Al mes de març la nova pastisseria creativa serà la protagonista, amb els cupcakes, cakes i lolli-cakes al capdavant, mentre que a l’abril serà el torn de risottos i pastes. El maig arribarà amb masses planes com les pizzes, les creps i els pancakes, i el juny serà ben dolç, amb coques i pastissos.
Per poder-vos inscriure als cursos, estigueu atents a la secció ‘Cursos’ del nostre portal.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia