Un estiu més, l’Observatori Fabra esdevé un espai que combina la gastronomia i la divulgació científica
sopars amb estrelles observatori fabra
Un univers de sabors d’entrant, els colors de l’aurora boreal de segon i el cel dels llaminers per postres configuren el menú de la nova edició dels ‘Sopars amb estrelles’ de l’Observatori Fabra. Laie serà la cuina encarregada de preparar els plats, que se serviran acompanyats de vi, cervesa o aigua, i que també tindrà en compte vegetarians, persones amb intoleràncies alimentàries i nens, amb menús especials per a tots ells.
Aquesta temporada s’enceta demà i s’allargarà fins al 22 de setembre. Les vetllades arrencaran a les 20.30 h al recinte de l’Observatori, amb Barcelona als peus. Durant l’àpat tindran lloc les successives xerrades científiques que s’han programat, que enguany es divideixen en tres apartats temàtics: ‘Fascinats pel cel’, ‘La química, naturalment’ i ‘La ciència, un món de dones?’. Un cop finalitzada la sessió es visiten les instal·lacions de l’Observatori i, si el temps ho permet, es fa una observació guiada amb el telescopi, el més antic d’Europa.
Les places per als sopars són limitades i cal reservar prèviament. El preu de l’experiència és de 67 € per persona.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia