Consells de cuina La Vanguardia

Tot a punt per al Fòrum Gastronòmic de Girona

Del 19 al 21 de novembre els millors cuiners del país es reuneixen a Girona i oferiran tallers per a tothom!

Imatge de l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona

Imatge de l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona

Ja està tot a punt per a una nova edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, una de les cites gastronòmiques indispensables per als professionals i els amants de la bona cuina. Enguany, durant els tres dies del Fòrum, no només coneixerem quin és el Plat Favorit dels Catalans, sinó que el públic tindrà l’oportunitat d’assistir als tallers i les demostracions a càrrec d’alguns dels cuiners i rebosters més importants del nostre país.

Només cal donar un cop d’ull al programa per adonar-se que caldrien més dies per poder gaudir de tot el que ofereix el Fòrum Gastronòmic de Girona. A més de l’entrada general (10 euros la d’un dia, i 15 euros la dels tres dies), que dona accés al recinte i a les activitats gratuïtes de l’Auditori i de l’Àgora, podeu inscriure-us als tallers, que tenen un preu de 20 euros.

 

Per a tots els gustos

Durant la primera jornada del Fòrum els tallers són ben dolços. Primer, Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera, n’oferirà un dedicat als croissants, i després Javier Caballero, Xano Seguer i Jordi Butrón, de l’Espai Sucre, faran una classe on explicaran i aplicaran la filosofia de l’Essence-The Sweet Experience.

Altres tallers de la primera jornada aniran a càrrec d’Issac McHale, del The Clove Club de Londres; la sommelier Ester Bachs, i Marcos Cerqueiro, del restaurant Abastos 2.0 de Santiago de Compostel·la.

I aquest és només un exemple dels tallers del primer dia! Cada dia, el Fòrum Gastronòmic de Girona presentarà les primeres espases de la cuina d’arreu del territori perquè comparteixin els seus coneixements i les seves experiències amb el públic.

Podeu consultar tots els tallers disponibles i comprar les entrades de manera anticipada al web del Fòrum Gastronòmic de Girona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto