Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tots els premis del Fòrum Gastronòmic Girona 2011

El xef Dani Lechuga i el sommelier Manuel Angosto, entre els guardonats

Dani Lechuga xef del restaurant Caldeni

Dani Lechuga, Cuiner de l'Any 2011 - Enrique Marco

Manuel Angosto Sommelier Celler Can Roca Girona

Manuel Angosto, Millor Sommelier Català 2011

El Fòrum Gastronòmic ha clos l’edició de 2011, que ha estat qualificada pels organitzadors d’“excel·lent”. Durant quatre dies, Girona ha esdevingut l’epicentre de sessions de cuina dinàmiques i participatives, d'espectacles de cuina en directe, de diàlegs entre cuiners, productors, enòlegs, científics i analistes gastronòmics, de degustacions guiades i de tallers temàtics.

El Fòrum també ha estat notícia per la celebració i el lliurament dels premis InnoFòrum, Cuiner de l’Any, i Josep Mercader. I enguany, com a novetat, s’han atorgat les plaques Km0 SlowFood i el premi al Millor Sommelier Català 2011 organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers.

El xef Dani Lechuga, del restaurant Caldeni, ha guanyat el premi Cuiner de l'Any 2011, que valora l'emprenedoria dels xefs més joves. Per la seva banda, el sommelier Manuel Angosto, del Celler de Can Roca, ha estat el triomfador del concurs Millor Sommelier Català 2011.

Els guanyadors dels premis Josep Mercader, que reconeixen la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de servei de sala, productors i divulgadors de la cuina catalana, han estat, respectivament, per a Joan Pedrell, de Casa Gatell de Cambrils; Miguel A. Torres, de Vinos Torres; Jaume Subirós, del Motel Empordà de Figueres, i Pep Salsetes i Isidra Maranges.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: