El diumenge 25 de juliol, a les 20.15 h, TV3 estrena 'La mar de bé', un programa de 10 capítols, presentat per Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc*, que puja a les embarcacions dels pescadors de la Costa Brava per endinsar-se i experimentar, en primera persona, l’ofici de pescador, mostrant els sistemes de pesca, les característiques de les espècies capturades, l’organització dels pescadors i la llotja, entre moltes altres curiositats. D’aquesta manera, la població, des de casa, pot viure la pesca des de dins i conèixer de més a prop l’ofici de pescador.
Cuina marinera
La cuina marinera també té un paper protagonista al programa. En cada capítol de 'La mar de bé', Casellas mostrarà com s’ha de tractar el peix i prepararà propostes culinàries originals i diferents per cuinar-lo combinant tècniques tradicionals i innovadores.
'La mar de bé' es podrà veure cada dissabte i cada diumenge, a les 20:15 h, a TV3.