Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

TV3 estrena 'La mar de bé', per mostrar el sector pesquer de la Costa Brava

Quim Casellas és el presentador del nou programa, que s'estrena el 25 de juliol a les 20.15 h

Quim Casellas ens acompanya a descobrir l'ofici de pescador a la Costa Brava

Quim Casellas ens acompanya a descobrir l'ofici de pescador a la Costa Brava

El diumenge 25 de juliol, a les 20.15 h, TV3 estrena 'La mar de bé', un programa de 10 capítols, presentat per Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc*, que puja a les embarcacions dels pescadors de la Costa Brava per endinsar-se i experimentar, en primera persona, l’ofici de pescador, mostrant els sistemes de pesca, les característiques de les espècies capturades, l’organització dels pescadors i la llotja, entre moltes altres curiositats. D’aquesta manera, la població, des de casa, pot viure la pesca des de dins i conèixer de més a prop l’ofici de pescador.  

Cuina marinera

La cuina marinera també té un paper protagonista al programa. En cada capítol de 'La mar de bé', Casellas mostrarà com s’ha de tractar el peix i prepararà propostes culinàries originals i diferents per cuinar-lo combinant tècniques tradicionals i innovadores.   

'La mar de bé' es podrà veure cada dissabte i cada diumenge, a les 20:15 h, a TV3.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: