CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Últims dies del 17è concurs de receptes Bonpreu-Esclat i CUINA
Últims dies del 17è concurs de receptes Bonpreu-Esclat i CUINA
Teniu temps per participar-hi fins a l’11 de maig
Concurs Bonpreu
Us oferim, un any més, l’oportunitat de demostrar la vostra traça als fogons. Fins a l’11 de maig, podeu participar en la 17a edició del concurs de receptes Bonpreu-Esclat, amb la col·laboració de la revista CUINA. Qualsevol recepta és vàlida, des de la proposta més senzilla fins a la més elaborada, des de la més tradicional fins a la més innovadora. Poseu-vos el davantal i animeu-vos!
Per participar al concurs, només cal que ompliu el formulari en línia amb els ingredients, les quantitats, els passos que cal seguir per elaborar la recepta i una fotografia del resultat. Teniu temps fins al dimecres 11 de maig i podeu presentar plats en qualsevol de les tres categories disponibles: primers, segons i postres. D’altra banda, la revista CUINA també obsequiarà l’autor de la millor fotografia gastronòmica.
Molts premis en joc
Els 50 finalistes de cada categoria rebran un lot de productes, i les millors receptes de cadascun dels segments s’enduran el gran premi, un menú de degustació per a dues persones al restaurant Can Jubany i una subscripció a la revista CUINA.
A banda d’aquests regals i l’obsequi per a la millor fotografia, entre tots els finalistes que assisteixin a l'acte d'entrega de premis, se sortejaran 10 vals de descompte per valor de 500 €, dues visites a les caves Codorniu tast regal d’un producte, dos lots de productes de la Federació Catalana DOP-IGP, i una estada per a dues persones a l’Hotel Balneari Font Vella. Les receptes guanyadores les triaran Nandu Jubany (cuiner), Marta Sanahuja (bloguera gastronòmica) i Josep Sucarrats (director de la revista CUINA).
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia